Haberler

Kurban Bayramı tatilcileri Tekirdağ-İstanbul yolunda trafik yoğunluğuyla karşılaşıyor

Güncelleme:

Kurban Bayramı tatilini yaşadıkları yerlerin dışında geçiren tatilcilerin dönüşe geçmesiyle Tekirdağ-İstanbul yolunda oluşan trafik yoğunluğu sürüyor. Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dün yoğunlaşan geri dönüşleri devam ediyor. Özellikle Tekirdağ-İstanbul kara yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy ve Kumbağ mevkilerinde, zaman zaman yoğunluk meydana geldi. Yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüleri aşırı hız, yakın takip ve hatalı sollama konularında uyardı. Kara yolundaki akıcı yoğunluğun sürmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı tatilini yaşadıkları yerlerin dışında geçiren tatilcilerin dönüşe geçmesiyle Tekirdağ- İstanbul yolunda oluşan trafik yoğunluğu sürüyor.

Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dün yoğunlaşan geri dönüşleri devam ediyor.

Özellikle Tekirdağ-İstanbul kara yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy ve Kumbağ mevkilerinde, zaman zaman yoğunluk meydana geldi.

Yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüleri aşırı hız, yakın takip ve hatalı sollama konularında uyardı.

Kara yolundaki akıcı yoğunluğun sürmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Kurban Bayramı Yeniçiftlik İstanbul Beyazköy Tekirdağ Kumbağ Kurban Tatil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title