Haberler

Kumluca Devlet Hastanesinin Kapasitesi Artacak

Kumluca Devlet Hastanesine 50 yataklı ek bina yapılması 2017 yatırım programına alındı.

Kumluca Devlet Hastanesine 50 yataklı ek bina yapılması 2017 yatırım programına alındı.

Kumluca Devlet Hastanesine 50 yataklı ek bina yapılmasıyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğünde toplantı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan'ın katıldığı toplantıda, 100 yataklı mevcut Kumluca Devlet Hastanesine 50 yataklı ek bina yapımının 2017 yılı sağlık yatırımlarına alınması kararlaştırıldı.

Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, sağlık hizmetinin iyileştirilmesi ve herkes tarafından ulaşılabilir hale gelmesi için birçok çalışma yaptıklarını dile getirerek, "Amacımız hastanemizin yatak kapasitesinin artmasını sağlamanın yanında, modern mekanlarda hem hasta açısından hem de sağlık çalışanı açısından daha konforlu daha etkili sağlık hizmeti verebilmektir." dedi.

Başhekim Alkan da ek hizmet binasının yapılmasıyla hastanelerinin B sınıfına yükseleceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu sayede artık Kumluca Devlet Hastanesinde her branştan hekim sayısı artacaktır. 50 yataklı ek binanın hastanemize ve ilçemize kazandırılması noktasındaki desteklerinden dolayı başta Sağlık Bakanlığına, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna, Sağlık İl Müdürlüğümüze ve Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Necat Yılmaz Antalya Kumluca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title