Haberler

Kumluca'da yeni hal sezonu açıldı

Güncelleme:

Kumluca Sebze ve Meyve Hali'nde bu sabah yeni sezon açılış töreni gerçekleştirildi.

Kumluca Sebze ve Meyve Hali'nde bu sabah yeni sezon açılış töreni gerçekleştirildi.

Domates üreticileri sabah saat 04.00 sıralarında toptancı haline traktör römorkunda ve kamyon kasasında ürünlerini getirdi. Çiftçi, komisyoncu ve tüccaralar arasında uzun pazarlıklar sonucunda, domatesler satıldı ve paketleme işlemleri yapılmak üzere ardiyelere gönderildi.

Kumluca Belediyesi bu işlemlerin yapıldığı esnada gecenin sabah aydınlığına kavuşmadan toptancı haline gelen üretici, komisyoncu ve tüccarlara çorba ve kahvaltı ikram etti.

Kapalı hal meydanında gerçekleşen çorba dağıtımı ve kahvaltı ikramına Kumluca belediye Başkanı Mustfa Köleoğlu'da katıldı. Köleoğlu, Kumluca Belediyesi aşçıları tarafından hazırlanan çorbaları hal içinde bulunan vatandaşlara ikram etti.

Başkan Köleoğlu, çiftçi, komisyoncu ve tüccarlarla birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı esnasında Kuranı Kerim ve dua okundu.

Toptancı hal esnafını ve çiftçileri de ziyaret eden Mustafa Köleoğlu, "Bugün çiftçi, komisyoncu ve tüccarlarımızla birlikte çorba içtik. Kahvaltı yaptık. Yeni hal sezonumuzu açtık. Türkiye'nin ve dünyanın sağlıklı gıdaya ihtiyacı var. Bu sağlıklı gıda da Kumluca'mızda var. Türkiye'mizin her yerine ve Dünya'ya sağlıklı gıdalarımızı göndereceğiz. Hep birlikte üreteceğiz ve Kumluca'mızın kalkınmasın katkı sağlayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kumluca Belediyesi Kumluca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title