Haberler

Kültür Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Güncelleme:

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Kongre ve Kültür Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Erbaa Belediyesi tarafından yapılan Kongre ve Kültür Merkezi' inşaatı yapılan ihale sonucu 10.827.000 tl'ye mal olacağı bildirildi.

Başkan Yenihan, 2013 yılı aralık ayı sonunda tamamlanmasını planladıkları Erbaa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi projesinin Orta Karadeniz Bölgesinde Erbaa'nın bir kültür merkezi olmasına büyük katkı sağlayacağını bekliyoruz.Kongre ve Kültür Merkezi'nin bölgede örnek olacak büyüklükte olduğunu belirten Başkan Yenihan, bu projenin ilçenin sosyal ve kültürel alanda ki büyük bir boşluğunu dolduracağını sözlerine ekledi.

Tokat'ın Erbaa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Belediye Sarayı yanında taban alanı 2642 08 metrekare olan 20 ada 3 nolu parsel üzerinde, toplam inşaat alanı 11.407 metrekare olan Erbaa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi 'nde 4 adet (90-84-50-50 kişilik) sinema salonu, 500 kişilik tiyatro salonu, toplantı salonları, ofisler, kapalı oto park ,kafeteryalar vb. mekanlar yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Karadeniz Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title