Haberler

Kula'da Yoğun Sis Trafiği Olumsuz Etkiledi

Güncelleme:

Kula ilçesinde gece saatlerinde etkili olan yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Sürücüler sis farları ve dörtlülerini yakarak seyretti.

MANİSA'nın Kula ilçesinde gece saatlerinde etkili olan yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü D300 karayolunda sürücüler sis farları ve dörtlülerini yakarak seyretti. Kula ilçe merkezi ve İzmir-Ankara D300 karayolunda etkili olan sis, hayatı olumsuz etkiledi. Gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren yoğun sis, günün ilk ışıklarıyla birlikte de etkili olunca, sürücüler zor anlar yaşadı. İzmir-Ankara D300 karayolu üzerinde görüş mesafesi zaman zaman 10 metreye kadar düşerken, sis farı ve dörtlülerini yakan sürücüler trafikte hızlarını düşürerek seyretti. İzmir-Ankara D300 karayolu dron ile havadan görüntülendi. Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ve Kula Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde önlemler alırken, sürücüleri takip mesafelerini korumaları ve hız yapmamaları konusunda da uyardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kula Hava Durumu Trafik Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title