Haberler

Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Önceki gün öldürülen Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Nurettin Şen büyük bir kalabalık tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün öldürülen Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Nurettin Şen büyük bir kalabalık tarafından son yolculuğuna uğurlandı. 63 yaşında ölen Nurettin Şen'in cenaze namazını İstanbul İl Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı kıldırdı.

Müftü Yardımcısı Kavaklı, cenaze sırasında zor anlar yaşadı. Şen'in arkadaşı olduğu öğrenilen Kavaklı, "Böyle bir ölüm olmamalıydı. Ne kazandık? Dünyanın en aptal insanı, katil olan insandır. Hem kendini mahveder hem karşısındakini. Nurettin Şen kolay mı yetişiyor ? "şeklinde konuştu.

Kavaklı, "Buraya gelirken Nurettin Şen'in yaptırdığı köprüden geçtim" dediğinde de duygulandı. Nurettin Şen'in Sefaköy Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, İstanbul Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Nurettin Sözen başta olmak üzere çok sayıda siyasi ve vatandaş katıldı.

Şen'in eşi ve çocukları taziyeleri kabul ederken annesi de fotoğrafını hiç elinden düşürmedi. Nurettin Şen'in çiçeklerle örtülü tabutunun başına konulan ve üzerinde "seni seviyorum" yazan havlu dikkat çekti. Şen'in yakın çalışma arkadaşları, cinayetle ilgili basında çıkan haberlere tepki gösterdi. Şen'in hiç bir zaman emlakçılık ve iş takipciliği yapmadığını söyleyen arkadaşları," Onun bir arabası bile yoktu" şeklinde konuştu. Şen'in naaşı Sefaköy Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title