Haberler

Küçükçekmece'de patlama yaşanan sokak temizlenerek trafiğe açıldı

Güncelleme:

Küçükçekmece'de patlama yaşanan sokak temizlenerek trafiğe açıldı Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin ise yaralandığı patlama sonrası emniyet ve itfaiye ekipleri sokakta çalışma yaptı.

Küçükçekmece'de patlama yaşanan sokak temizlenerek trafiğe açıldı

İSTANBUL - Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin ise yaralandığı patlama sonrası emniyet ve itfaiye ekipleri sokakta çalışma yaptı. Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Belediyesi ekipleri tarafından sokak temizlenerek yeniden trafiğe açıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Divan Sokak'ta 5 katlı binanın bodrum katındaki deodorant kutularının doldurulduğu depo olarak kullanılan iş yerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, depoda anti bakteriyel sprey maddenin patlaması sonucu yangın çıkmıştı. Olay sonrası binadaki vatandaşlar tahliye edilmişti. Yaşanan olayda bodrum katın üzerindeki dairede kalan 2 yaşındaki bir çocuk da dumandan etkilenmişti. Depoda çalışan 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı.

Tahliye edilen vatandaşların belediyenin hazırlayacağı sağlamlık raporunun ardından evlerine dönebileceği öğrenilirken, olay yeri inceleme ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Belediyesi ekipleri tarafından sokak temizlenerek yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece İtfaiye 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title