Haberler

KPSS Soruşturmasında Eski ÖSYM Başkanı Yarımağan, Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

'KPSS'de usulsüzlük' soruşturmasında tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kpss soruşturması kapsamında tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 2010'daki KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında ifadesi alınan eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti.

SAVCI, TUTUKLANMASINI TALEP ETTİ

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısı Yücel Erkman, "şüpheli" sıfatıyla ifadesini aldığı Yarımağan'ın, "görevi kötüye kullanmak, devlet memurunun resmi belgede sahteciliği ve suç işlemek amacıyla kurulan örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçlarından tutuklanmasını talep etmişti.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Nöbetçi Ankara Sulh Ceza Hakimliği Yarımağan'ı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ünal Yarımağan KPSS Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

23:

MAHKEMEDE TEYİT ETTİ KOPYA OLAYINI. . . KİMSE ENDİŞE ETMESİN HİÇ BİR YALANIN ÜSTÜ ÖRTÜLÜ KALMAZ. . . TUTUKSUZ YARGILANACAK. . . PARELELİN BİR YALANI DAHA ORTAYA ÇIKTI DİĞER OLAYLAR GİBİ. . . HEPSİ ALINACAK O MEMUR OLANLARIN. . . BENCE İSTİFA ETSİNLER ODA BİR ERDEM YANİ. . . İNSANIN HATASINDAN DÖNMESİDE ERDEMDİR. . HATA YANLIŞ İNSANLAR İÇİN. . .

16
16
yanıtYanıtla
DEVLET DEVLET DEVLET HAK YEMEEEEZ:

KPSS YE GELENE KADAR 12 YILDA HANGİ VEKİL HANGİ BELEDİYE BAŞKANI HANGİ MEÇLİS ÜYELERİ HANGİ İL BAŞKANLARI İLÇE BAŞKANLARI KENDİ YAKINLARINI ÜSTELİK 36 40 45 YAŞLARINDA BELEDİYELERDE BAKANLIKLARDA KİTLERDE ÖZEL İDARELERDE İŞE ALDI AÇIKLANSIN BİRDE KILIFINA UYDURULARAK İŞE BİNLERCESİ VAR AÇIKLANSIN BAKALIM BEYLER, , , , , , BU ÇOCUKLAR OKUYOR MESELA SİZE BİR ÖRNEK ÇOCUK YEREL YÖNETİMLER OKUYOR BU COÇUK BUNUN EĞİTİMİNİ ALMIŞ DEĞİLMİ NEREYE GİRMESİ GERKİR BAŞTA BELEDİYE ÖZEL İDARE SİVİL SAVUNMA FALAN FİLAN AMA BU KURUMLARA ALLAH AŞKINA KİMLER ÇALIŞIYOR HEMDE KADROLU GÖRÜYORSUNUZ DEĞİLMİ.

21
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL ÇETİN:

DİKKAT EDİLİRSE, 12 YILLIK NE KADAR PİSLİK, İYİ GİTMEYEN BİR ŞEY VARSA AKP İKTİDARIFATURAYI HEP BAŞKALARINA ÇIKARTIYOR. yOLSUZLUK, HIRSIZLIK VAR, SOYGUN VAR, MEMLEKET YANIYOR HEMEN PARALEL YALANINA SARILDILAR. TERÖR VAR, MİLLET BİRBİRİNİ KIRIYOR ACİZ YÖNECİLER YİNE BAŞKALARINA ÇAMUR ATIYOR, KURUMLARI, KİŞİLERİ SUÇLUYOR. İSTİFA EDİNİZ BAY DAVUTOĞLU, ABİN TAYYİPİ DE AL GİT ARTIK. .

20
1
yanıtYanıtla
amobilWeb@haberler.com:

Ne günlere kaldık hırsız başkan

18
1
yanıtYanıtla
İrem iremmobilWeb@haberler.com:

Ah ah bu ÖSYM az ahlar almıyor

16
0
yanıtYanıtla
offfffmobilWeb@haberler.com:

Artık kpss kalkmalı kalksın artık yeter artık alan sınavı getirilsin kpss kalksın ben işe girmesem de olur yeterki kalksın

12
2
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Bu adam sol gorusludur. Aslinda butun pis isleri yapan bundan sonra koltuga oturan sahsiyetindi. Ama yine sucu baskasinin uzerine yikmaya calisanlar var.

13
0
yanıtYanıtla
metin şahin:

B U KJONUDA HİÇ ŞEYT OLMAZ. Bir kaç kişi ceza alsa bile cezaları ertelenir. NeRDEN mi blilyorum. 1980 yılıonda Kütahya İl hukuk işleri müdürüdüm. çO zamanlar herkese sahte sınav kazandı belgeleri düzenlişyorlardı. 12 EYLÜL HAREKATI olunca bu iş üzerine TÜrkye çapında gittim:kütahya belediye başkanı erdogan yavuzlardı. Verdiği sahte sınav kazandı belgesinin haddi, hesabı yoktu. bu belgelerle işe girenleri işlerinden çıkarttım. Bu bir çok kimseye dokundu. İŞten çıkarılması gerekenlerin sayısı da bir hayliydi. Bunun üzerine YARGITAY bıu konuda bir karar verdi. . Sahte sınav kazandı belgeleri alanların suçu olmadıgı bunu verenlerin suçlu oldugu belirtildi. Ayrıca idarede istikrar ilkesi geregi kimse işinden çıkarılamazdı. bunun üzerine benim işten çıkarttıklarım işlerlne geri döndü. Ben de tehdit almaya başladım. SONRA SÜRGÜN YEDİM. ISPARTAYA TAYİN EDİLDim:BİR DAHA DA YÜKSEK GÖREVE TERFİİ ETİTİLMEDİM. ÇÜNKÜ DÜRÜSTLÜĞÜM TEHLİKELİ GÖRÜNÜYORDu.

10
0
yanıtYanıtla
Demokrat:

Burada iktidara biraz anlayış göstermek lazım, seçmenleri o kadar düşük seviyeli, aptal ve tahsilsiz ki, hile yapmasına göz yummazsa memuriyetleri kendi adamlarıyla nasıl dolduracak? Ciddi olalım, siz hiç özel sektörde kafa lazım olan işe bir imam hatipliyi alırmısınız?

7
1
yanıtYanıtla
hahaMobil-IOS:

OYUM AKP DEMİŞ KESİN KOYUNLAR MEEEE DE BAKİNMN

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title