Haberler

Kozluca Belediye Başkanı Demirkaya'dan Başkan Çakır'a Teşekkür

Güncelleme:

Malatya Belediyesi, şimdiden imkanları ölçüsünde il genelinde ihtiyaç duyulan hizmetlere el atmaya başladı.

Başkan Çakır Sözünü Tuttu, Minnettarız

Malatya, Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerle birlikte Büyükşehir statüsüne geçecek olmanın heyecanını yaşarken, belde ve köyler şimdiden hizmet almaya başlamanın sevincini yaşıyor.

Büyükşehir Belediyesi'ne dönüşecek olan Malatya Belediyesi, şimdiden imkanları ölçüsünde il genelinde ihtiyaç duyulan hizmetlere el atmaya başladı. Bu kapsamda Akçadağ Kozluca Beldesi'nde şehirlerarası yol ile Büyük Mahalle arasındaki 10 kilometrelik yolda bakım ve onarım yapılarak, asfaltlandı.

Demirkaya: Halkımız minnettar

Akçadağ Kozluca Belde Belediye Başkanı Hacı İbrahim Demirkaya, Malatya Belediyesi'nin beldelerine kazandırdığı hizmetten dolayı minnettar olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın 2.5 ay önce beldemizi ziyaretinde kendisine yöremizindurumunu ve sorunlarımızı ilettik. Nerede hizmet eksikliği varsa oralara kadar gittik. Yolumuzun durumunu gösterdik. Yolun sözünü verdi ve sözünde de durdu. 2 ay sonra bunu gerçekleştirdi. Beldemize geniş kapsamlı bir ekip gönderdi. 20 güne yakın bir çalışma yapıldı. 70 kamyona yakın asfalt malzemesi döküldü. 10 kilometrelik yolumuz eski asfalttı. Yaklaşık 11 yıl önce yapılmış, çok yıpranmıştı. Yama mahiyetinde dedik ama yeni asfalt gibi oldu. Halkımız minnettar. Buralar büyükşehir kapsamında mahalle oldu. Büyükşehir ile birlikte daha iyi hizmet alacağımıza şimdiden inandık. İnşallah bundan sonrası iyi gelir. Onun için kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Halk müteşekkir. Gerçekten bu hizmeti unutmayacaklar."

Başkan Çakır'a teşekkür

Kozluca Büyük Mahalle Muhtarı Ahmet Dağ ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ederek "Kozluca Belediye Başkanımız Hacı İbrahim Demirkaya da bu çalışmalar esnasında büyük emek sarfetti. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Büyük bir sıkıntıydı bizim için. 4-5 yıldır büyük bir mağduriyet vardı, bu giderildi. Allah razı olsun. Bundan sonra da Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bir mahallesi olduktan sonra da hizmetlerin devam edeceği kanaatindeyiz" dedi.

Tüm belde sakinlerinin yolun yapımını konuştuğunu anlatan Kozlucalılar, Başkan Çakır'a teşekkür ettiler. Belde sakinlerinden Ali Kozan, "Ahmet Çakır'a çok teşekkür ederim. Yolun çok sorunları vardı. Sorunları giderdi, Allah razı olsun" diye konuştu.

İsmail Demir de "Bütün emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah büyükşehirle daha büyük hizmetler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Abdullah Hacı Ahmet Çakır Kozluca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title