Haberler

Koto Akademi'nin Girişimcisi Kendi Markasını Kurdu

Güncelleme:

Girişimci yetiştirme hamleleri meyvelerini vermeye başladı


KOTO Akademi'de Sertifikalı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan Doğukan Yavuz, kendi markasını kurdu. Antik Lezzetler Şirketi'nin mutfağından çıkan ilk lezzet olan Titus Bardak Kısır ve kısır sosunu tanıtmak üzere KOTO Başkanı Murat Özdağ'ı ziyaret eden Yavuz, Türk fast food sektöründe önemli bir marka olmayı hedeflediklerini söyledi

KOTO Akademi'de Sertifikalı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan girişimci adayları, başarı hikayeleri yazmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de 02-14 Temmuz 2015 grubunda Sertifikalı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan Doğukan Yavuz. Yaklaşık 3 yıldır, aynı zamanda üniversite arkadaşları da olan 2 ortağıyla birlikte bardakta kısır üretip özellikle okul kantinlerine ve kafelere pazarlamayı düşünen Doğukan Yavuz, aldığı girişimcilik sertifikası ile ticaret planlarını hayata geçirdi.

BAŞKAN ÖZDAĞ'A TANITTI

Yeni markalara ve yeni tatlara duyulan ihtiyaçtan yola çıkarak Antik Lezzetler Şirketi'ni kuran Yavuz, şirketin mutfağından çıkan ilk lezzet Titus Kısır ve kısır sosunu tanıtmak üzere KOTO Başkanı Murat Özdağ'ı ziyaret etti. "KOTO Akademi'de girişimcilik eğitimini tamamladıktan sonra KOSGEB'in desteklerinden faydalanarak makinelerimizi aldık ve Başiskele'de tesisimizi kurduk. Yüzde 100 doğal ve Antakya Usulü kısırımızın lezzetini yüzlerce testten sonra netleştirdik ve tüketime sunduk" sözleriyle markasını tanıtan Yavuz'a Başkan Özdağ'ın desteği tam oldu.

ÖZDAĞ DESTEK SÖZÜ VERDİ

Yavuz'u kutlayan ve KOTO Akademi'nin yürüttüğü girişimci yetiştirme programı ile ilgili bilgi veren Başkan Özdağ, "2014'ün Şubat ayından bu yana faaliyet gösteren KOTO Akademi'de toplam 18 ayrı girişimcilik eğitimi gerçekleştirildi ve 448 girişimci adayı sertifika almaya hak kazandı. İŞKUR ile imzaladığımız protokol kapsamında da Mayıs- Aralık ayları arasında 750 girişimci adayını da ticarete kazandırmış olacağız. Girişimci yetiştirme hamlelerimiz meyvelerini vermeye başladı. Yavuz kardeşimize çalışmalarında başarılar dilerken, balık tutmayı öğrenmek adına gerçekleştirecekleri tüm faaliyetlerde destek olacağımızı vurgulamak isterim" dedi. Titus Kısır ve kısır sosu marketlerle birlikte internetten de satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Özdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title