Haberler

Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Sezgin Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gümüşhane'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr.

Gümüşhane'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Demir, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Baba ocağı Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Yenicami köyünde bugün ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazını yeğeninin ölüm haberini Medine'de alan ve Almanya'da yaşayan dayısı Muhammed Demir kıldırdı. Sezgin Demir'in tabutu başında annesi Şükriye Demir ile bir süre önce nikahlandığı eşi Tuğba Demir uzun süre gözyaşı dökerek ağıtlar yaktı. Demir, yapılan son görevin ardından aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Tuğba Demir ile nikah kıymak için izin alarak hafta sonu İstanbul'a ailesinin yanına giden, İstanbul'da kıyılan nikah sonrası eşini Almanya'ya gönderdikten sonra uçakla Trabzon'a gelerek şahsi otomobili ile Köse'ye gelmek üzere önceki akşam yola çıkan Dr. Sezgin Demir'den haber alınamamış ve dün öğle saatlerinde cep telefonundan en son sinyal alınan Gümüşhane'nin Zigana Dağı Köstere köyü mevkiinde arama çalışmaları başlatılmıştı. Aramalar sonrasında Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Doktor Sezgin Demir'in cansız bedenine Gümüşhane-Trabzon karayolunun İkisu köyü mevkiindeki yol kontrol istasyonu yakınında bulunan Harşit 11 Köprüsü'nün altında ulaşıldı. Demir'in aracının iki köprü arasındaki boşluktan önce köprülere vurduğu ardından da köprü ayaklarının dibine düştüğü anlaşıldı. Demir'in kaza sonrasında kendisine ilkyardım müdahalesi yapmaya çalıştığı, burnuna tampon uyguladığı ancak kazada boynunun kırılması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Demir Gümüşhane Almanya Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title