Haberler

Korkuteli Manav Pazarı Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Korkuteli Belediyesi tarafından yaptırılan ve 18 işyeri ile 15 manavdan oluşan Manav Pazarı Korkuteli halkının hizmetine açıldı.

Açılışını Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, MHP Antalya İl Başkanı A. Adnan Kaya'nın yaptığı manav pazarı açılışında konuşan Hasan Gökçe; "2009 yılında aldığımız sorumluluk gereği, ilçemize ait olan sıkıntıların tespitinde, çözümünde, planlanmasında büyük bir özveri ve gayretle çalışmalara başladık. Bir çok alanda olduğu gibi esnafımızın bir kesimini teşkil eden manavlarla ilgili olarak ta bir an önce planlanmasını yapıp hizmete geçirmeyi düşündüğümüz bu projenin hazırlıgına başladık. O dönemde manav esnafımızla bir çok kez toplantılar yaparak sorunun çözümü noktasında bilgi alışverişinde bulunduk. Elimizden geldiğince ilçenin şartlarıda göze önüne alınarak farklı bir proje geliştirdik. Aslında bu proje çok daha farklı bir noktada düşünülürken, yasal mevzuatlar gereği şuan bulunduğumuz yere inşasına karar verildi." dedi. Gökçe konuşmasının devamında, yaşadığı özel sıkıntılar yüzünden yokluğunda buranın yapımında emeği geçen insan üstü bir emek sarfeden tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ederek yeni manav pazarının Korkuteli halkına hayırlı olmasını diledi.

Hasan Gökçeden sonra söz alan MHP İl Başkanı A. Adnan Kaya hükümete yüklendi. Kaya konuşmasında; "Yeni yapılmış, yeni hizmet binasının Korkuteli halkına ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları, Belediye Başkanlıkları, hükümet tarafından her türlü sıkıştırmaya rağmen, hizmetlerini yapmaya devam ediyor ve yapmaya devam edicektir. İstedikleri kadar engel olsunlar. MHP elindeki kıt imkanlarla dahi olsa, vatandaşına, memleketine hizmet yapmak için gereken gayreti gösterecektir." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Gökçe Adnan Kaya Korkuteli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title