Haberler

Konya Türkiye Kupası Final Maçına Hazır

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası final maçına ev sahibi olmaya hazırlanan Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nın son bakım ve onarımları yapıldı.

Galatasaray ile Eşkişehirspor'un oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçına ev sahibi olmaya hazırlanan Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nın son bakım ve onarımları yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı, 7 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'da Konya'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadında oynanacak. Yaklaşık 22 bin kişilik stadın biletlerinin tamamı satıldı. Biletlerden yaklaşık 9600'ünün Galatasaray'a, bir o kadar da Eskişehirsporlu taraftara ayrıldığını ve geri kalan bölümünün Şeref Tribünü olduğunu ifade eden Stat Müdürü Ahmet Eser, şunları söyledi:

"Maçı 200'ün üzerinde basın mensubu takip edecek. 1500'ü resmi olmak üzere yaklaşık 2000 kolluk kuvveti maçta görev yapacak. Kupa maçı için tribündeki kırk koltukların yerine yeni koltuklar monta edildi. Kupa töreni için Şeref Tribünü'ne ikinci bir merdiven yapıldı. Bunun dışında sahanında maça uygun olması için son bakımları yapıldı. Artık maç saatini bekliyoruz. Galatasaraylı futbolcular, daha önceki maçlarda ev sahibi takım olan Torku Konyaspor'un soyunma odasını kullanacak. Eskişehirsporlu futbolcular ise misafir takımın soyunma odasını kullanacak."

ESKİŞEHİRSPOR HIZLI TREN İLE GELDİ

Eskişehirspor kafilesi, Yüksek Hızlı Tren'le Konya'ya geldi. Galatasaray kafilesi ise yarın akşam saatlerinde kentte olacak. Galatasaray'ın maçtan önce ter atma antrenmanını konaklayacağı Rixos Otel'de, Eskişehirspor da maçın oynanacağı statta yapacak.

Her iki takımın teknik direktörü ve oyuncuları yarın saat 19.00 da Dedeman Otel'de basın toplantısı düzenleyecek.

Eskişehirsporlu taraftarın maça geliş ve gidişlerinin rahatlıkla sağlanması için de Konya-Eskişehir arası Yüksek Hızlı Tren seferlerine ise 3 sefer daha eklenildiği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Eskişehirspor Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title