Haberler

Konya Para Vermeyen Genci Bıçaklayıp Öldüren 2 Şüpheli Tutuklandı

Para vermeyen genci bıçaklayıp öldüren 2 şüpheli tutuklandıKonya'da, Mücahit Yavuz (25) iddiaya göre kendisinden zorla para isteyenlere olumsuz yanıt verince Kemal Can Balcı (19) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Para vermeyen genci bıçaklayıp öldüren 2 şüpheli tutuklandı

Konya'da, Mücahit Yavuz (25) iddiaya göre kendisinden zorla para isteyenlere olumsuz yanıt verince Kemal Can Balcı (19) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan Balcı ve kavgaya karışan Abdullah Bahar (18) polis tarafından yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen 6 Ekim günü saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi'nde kentin en yoğun olduğu Alaaddin Caddesi üzerinde meydana geldi. Mücahit Yavuz ve Zafer Selek, kız arkadaşlarıyla birlikte Güneysınır İlçesi'nde Konya kent merkezine geldi. Burada kız arkadaşlarıyla bir kafede oturan Yavuz ve Selek bir ara dışarı çıktı. Kafenin yakınındaki kaldırımda bekleyen Yavuz ve Selek'in yanına bir grup geldi. Gruptaki Kemal Can Balcı, iddiaya göre Yavuz ve Selek'e, Saraçoğlu Mahallesi'ne gideceklerini söyleyerek para istedi.

Yavuz ve Selek'in para vermemesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Kemal Can Balcı, yanındaki bıçağı Yavuz'un göğüs ve karnına sapladı. Kanlar içinde kalan Yavuz yere yığılırken, Balcı ve kavgaya karıştığı ileri sürülün arkadaşları Abdullah Bahar, 16 yaşındaki E.U. ve aynı yaştaki A.Y., olay yerinde kaçtı. Çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yavuz, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Ardından da Yavuz'a, bıçakla saldıran ve poliste kaydı bulunan Kemal Can Balcı'nın kimliğini ve adresini belirledi. Balcı'nın adresinde bulunmaması üzerine 20'ye yakın akrabasının evine kontrol edildi. Balcı, yapılan kontroller sırasında dün saklandığı bir akrabasının evinde gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Balcı'nın ardından kavgaya karışan diğer 3 arkadaşı da yakalandı. Balcı ve kavgaya karıştığı ileri sürülen Abdullah Bahar, bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güneysınır Can Balcı Selçuklu Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title