Haberler

Konya Kaza Yaptığı Minibüsün Camını 'Hastanedeyiz' Notunu Bıraktı

Kaza yaptığı minibüsün camını 'hastanedeyiz' notunu bıraktıKONYA'da minibüsüyle çarpması sonucu yaraladığı Zeynep Gündüz'ü (35), hastaneye götüren sürücücü Ali Gültekin (52), polislerin kendisini bulabilmesi için kaza yerinde bıraktığı aracının camına, adı ve telefon numarasıyla...

Kaza yaptığı minibüsün camını 'hastanedeyiz' notunu bıraktı

KONYA'da minibüsüyle çarpması sonucu yaraladığı Zeynep Gündüz'ü (35), hastaneye götüren sürücücü Ali Gültekin (52), polislerin kendisini bulabilmesi için kaza yerinde bıraktığı aracının camına, adı ve telefon numarasıyla birlikte 'hastanedeyiz' yazılı not bıraktı.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi'nde meydana geldi. Bir arkadaşını ziyarete giden Ali Gültekin, yönetimindeki 42 BTJ 94 plakalı minibüsle yolun kenarında yürüyen Zeynep Gündüz'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Gündüz, yaralandı. Gündüz, çağrılan ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Gündüz'ün hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Gültekin de, yaraladığı Gündüz'e, refakat etmek için onunla birlikte hastaneye gitti. Hastaneye giderken de polislerin kendisini bulabilmesi için kaza yerinde bıraktığı aracının camına, adı ve telefon numarasıyla birlikte 'hastanedeyiz' yazılı not bıraktı. Kaza yerine gelen poliste, bıraktığı not sayesinde cep telefonundan ulaştığı Gültekin'i kaza yerine çağırdı. Gündüz, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Gültekin Cep Telefonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title