Haberler

Konya Ereğli Demokrasi Nöbetinde Nikah-3

Demokrasi nöbetinde nikahKonya'nın Ereğli İlçesi'nde Asiye Kalkan ve Ramazan Kandemir'in nikahı, demokrasi nöbetinin tutulduğu alanda kıyıldı.

Demokrasi nöbetinde nikah

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde Asiye Kalkan ve Ramazan Kandemir'in nikahı, demokrasi nöbetinin tutulduğu alanda kıyıldı. Nikahı Ereğli Belediye Başkanı Ak Partili Özkan Özgüven kıyarken, siyasi partilerin ilçe başkanları da nikah şahidi oldu.

Eskiden belde olan Belkaya Mahallesi'nde çiftçilik yapan Ramazan Kandemir, Asiye Kalkan ile dünya evine girdi. Kandemir, çiftinin nikahı ise Yunus Emre 15 Temmuz Demokrasi Parkı'nda binlerce kişinin demokrasi nöbeti tuttuğu sırada kıyıldı. Nikahı Ereğli Belediye Başkanı Ak Partili Özkan Güven kıyarken, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ve BBP İlçe Başkanı Aydın Demirtaş da çiftin şahitliğini yaptı. MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy'un da programı nedeniyle nikah törenine katılamadığını belirten Belediye Başkanı Özkan Güven, genç çifti kutlayarak, vatana ve millete hayırlı çocuklar yetiştirmeleri dileğinde bulundu. Genç çift, nikahın ardından bir süre sonra parktan ayrılıp, düğün yerine geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özkan Özgüven AK Parti Ereğli Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title