Haberler

Konya'da Tır ile Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü (2)

Konya'nın İnlice mevkiinde seyir halindeyken, karşı yönden gelirken kayan TIR'ın dorseninin altına giren otomobildeki 2'si çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi.

Konya'nın İnlice mevkiinde seyir halindeyken, karşı yönden gelirken kayan TIR'ın dorseninin altına giren otomobildeki 2'si çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, Konya- Seydişehir karayolunun 51'inci kilometresindeki İnlice mevkiinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan tatilden döndükleri öğrenilen 40 yaşındaki Kemal Meral yönetimindeki 06 AL 3957 plakalı otomobille gelirken, karşı yönden gelen Mehmet Taşkın'ın kullandığı 23 FHV 306 plakalı TIR'ın dorsesi, yol üzerinde kaydı. Dorsenin arka tekerine çarparak altına giren ve bir süre süreklenen otomobil şarampole yuvarlandı.

Olay yerine sevk edilen kurtarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası hurda haline gelen ve parçalanan otomobilin sürücüsü Kemal Meral ile yanında bulunan ve kimliği belirlenemeyen 40 yaşlarındaki bir kadının, kucağındaki 2 yaşlarındaki çocuğun ve 15 yaşlarındaki bir kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Araç içerisindeki cesetler kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.

Polis ve Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, kazayı yara almadan atlatan TIR sürücüsü Mehmet Taşkın gözaltına alındı. Yetkililer, kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespitinin devam ettiğini belirtirken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Meral Seydişehir İnlice Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title