Haberler

Konya'da Market Açılışında İzdiham

Güncelleme:

Konya da market açılışında bedava yiyecek kapmak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Alışveriş Merkezlerine yeni bir boyut kazandırmayı amaçlayan Asfora Alışveriş Merkezleri 5. şubesi olan Konya merkez Karatay İlçesi Karakayış Caddesi üzerinde dualar eşliğinde hizmete açtı

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Asfora Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör, yaptığı açıklamada Asfora Alışveriş Merkezi'nin faaliyetlerine ilk olarak 1984 yılında pazar yerlerinde küçük bir tezgahla başladığını söyledi. Alışveriş merkezlerinin 5. şubesini açmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Habib Güngör, 800 metrekare alanda hizmet vereceklerine dikkat çekerek, "Alışveriş Merkezlerimizde toplam 103 çalışanımız ile birlikte en iyi hizmeti vereceğiz. Konuşmalar sonrası yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Açılıştan sonra ucuza mal kapmak isteyen vatandaşlar marketin kapısına yüklendi. Açılışta bedava dağıtılan çekirdek, makarna, ekmek ve diğer yiyecekleri alabilmek için vatandaşları birbirlerini ezdiler. Çocuklar bedava hediye kapabilmek için çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title