Haberler

Arkadaşını balta ile öldüren gencin savunması: Sarkıntılık yapıyordu

Güncelleme:

Konya'da iş arkadaşının başına başına 15 kez balta vurarak öldüren Afganistan uyruklu Seyfullah Muradi, emniyetteki ifadesinde "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Yürürken de tartıştık. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dedi.

Konya'da aynı fabrikada çalıştığı iş arkadaşı Afganistan uyruklu Abdulvasi Hasani'yi (25) başına 15 kez balta vurarak öldüren vatandaşı Seyfullah Muradi (18), ifadesinde, "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dedi.

Olay, 6 Şubat'ta Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Metalciler Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Motosiklet ile devriye görevi yapan sitenin güvenlik görevlisi, yolun kenarında kanlar içerisinde yatan kişiyi görünce polise haber verdi. İhbarla gelen ekipler, alüminyum fabrikasında çalışan Abdulvasi Hasani'nin kesici bir aletle öldürüldüğünü belirledi. Cenaze otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖLÜP, ÖLMEDİĞİNİ KONTROL ETMİŞ

Çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sitedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, şüphelinin Hasani ile aynı fabrikada çalışan Seyfullah Muradi olduğunu belirledi. Görüntülerde, Muradi'nin Hasani'nin başına balta ile 15 kez vurup, kaçtığı ardından iş arkadaşının ölüp, ölmediğini kontrol etmek için geri döndüğü ortaya çıktı. Polis, 2 arkadaşın olaydan 2 gün önce Konya'ya geldiğini, çalıştıkları fabrikada kaldıklarını da tespit etti.

Konya'da İş Arkadaşını Balta İle Öldüren Şüpheli Tutuklandı

KANLI ELBİSELERİ BULUNDU

Harekete geçen polis, fabrikaya operasyon düzenledi. Polisi fark edip, pencereden atlayan Muradi, kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüpheli gözaltına alınırken, fabrikada yapılan aramada Muradi'nin kanlı elbiseleri yatakhanedeki çamaşır makinesinin içerisinde bulundu. Suç aleti balta da aramada ele geçirildi.

"BANA SARKINTILIK EDİYORDU"

Muradi, ifadesinde, "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Yürürken de tartıştık. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dedi. İşlemleri sonrası şüpheli, tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Konya Tutuklama Güvenlik Cinayet Gözaltı Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Arman Usa:

Turkiyeden baska hicbir devlet boyle gocmen barindirmaz ama yok musluman kardeslerimiz bunlar

136
6
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Suriyeliler hep Suriyeli Afganlar böyle vahşice cinayet işliyor , kendi ülkelerinde olsalar yapamaz çünkü orda idam var ,

95
4
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Sarkıntılık yapan birisine balta ile vurulmaz. Sarkıntılık yapan birisinden uzaklaşılır. Söz konusu olan şahısın televizyona çıkıp "yaptığım şey bir hataydı. kimsenin bu hatayı tekrarlamaması lazımdır" demesi doğrusu olur.

21
15
yanıtYanıtla
sercan sümer:

TERLİKSİ HAYVANLAR

23
3
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Birisi sarkıntılık yapıyorsa belki alkol içmişdir ve sarhoşdur olabilir. Böyle bir durumda o kişiden UZAKLAŞMAK doğrusudur. Arkadaşını öldürmüş bu kişinin televizyona çıkıp "yaptığım şey bir hataydı. aman aman kimse bu hatayı tekrarlamasın" demesi doğrusu olur tüm ülkemizin ve tüm dünyanın sağlığı için.

5
18
yanıtYanıtla
Eyup Can:

içmekl alakası yok Emin ol neler var neler Ahir zaman

yanıt15
yanıt2
Fakır:

tost makinesiyle çekilmiş görüntüler

11
1
yanıtYanıtla
ARAS ÇEKİÇ:

kendi ülkelerinden kaçan en tehlikeli vukaatlı kaçaklar hepsi geldi. şimdi de idam yok diye korkmadan kötü haberleri geliyor. bu iyi günlerimiz. yakında meclise millet vekilide çıkarırlar iyi sağlamlaşır yerleri

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title