Haberler

Konya-4 Kişiyi Öldüren Zanlı, Kaleşnikofla Katliam Yapacakmış

4 kişiyi öldüren zanlı, kaleşnikofla katliam yapacakmışKONYA'nın Ereğli İlçesi'nde apartmandaki hissesini müteahhitte vermediği için komşuları tarafından baskı gördüğünü ileri sürüp toplantıyı basıp komşularından 3'ün öldürüp, 1'ini yaralayan Cem Küççüktürk (48), adliyeye sevk edildi.

4 kişiyi öldüren zanlı, kaleşnikofla katliam yapacakmış

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde apartmandaki hissesini müteahhitte vermediği için komşuları tarafından baskı gördüğünü ileri sürüp toplantıyı basıp komşularından 3'ün öldürüp, 1'ini yaralayan Cem Küççüktürk (48), adliyeye sevk edildi. Küççüktürk'ün, saldırıdan önce öldürdüğü kişiden ise 10 bin liraya kaleşnikof sipariş ettiği, kaleşnikof yerine 3 adet pompalı tüfeği vermesine öldürdüğü ortaya çıktı. Küççüktürk'ün, kaleşnifokla katliam yapacağı belirlendi.

Ereğli'de Rasim Erel Caddesi'ndeki 4 katlı, 8 daireleri bir binanın 3'üncü katında annesiyle birlikte oturan çiftçi Cem Küççüktürk'ün komşuları, binanın yıkılıp yeniden 7 katlı yapılması için müteahhitler Arda Sezen ve ortağı Erhan Kabak ile anlaştı. Binadaki bazı evler boşaltılıp, yıkılmaya başlandı. Bu duruma karşı olan Küççüktürk, evine tahliye etmedi.

TOPLANTIYI BASIP, 3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ,1 KİŞİYİ YARALADI

Cem Küççüktürk, dün saat 11.00 sırasında komşularının, müteahhitlerle binanın yıkılması için toplantı yaptığı Hacımütahir Mahallesi Üçgöz Caddesi'ndeki müteahhitlerin iş yerini bastı. Küççüktürk, elindeki pompalı tüfekle, yaklaşık 10 kişinin bulunduğu işyerinde, komşuları Müslüm Gök (53), babası İbrahim Gök (80) ve Şaban Kurtsal (57) ve ağabeyi İsmail Kurtsal (65) üzerine ateş açtı. Toplantıda bulunan müteahhitler Arda Sezen, Erhan Kabak ile diğer komşuları ve çalışanlarda kaçarak kurtuldu. Müslüm Gök ağır yaralanırken İbrahim Gök ile kardeşler İsmail ve Şaban Kurtsal yaşamını yitirdi. Saldırgan Küççüktürk de kaçtı. Kaçma anı ise çevredeki bir kadın tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

1 KİŞİ ÖLDÜRDÜM DEYİP TESLİM OLDU

Kaçan Cem Küççüktürk, daha sonra güvenlik güçlerine gidip bir kişiyi daha öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Öldürdüğü çiftçi Savaş Kaynak'ın cesedini Akhüyük Köyü yakınlarındaki boş bir arazide bulunan kuyuya attığını söyledi. Yapılan çalışma sonucu Kaynak'ın cesedi kuyudan çıkarıldı.

KALEŞNİKOFLA KATLİAM YAPACAKMIŞ

Cem Küççüktürk'ün saldırıdan önce öldürdüğü Savaş Kaynak'tan 10 bin lira karşılığında kaleşnikof sipariş ettiği ve katliamı da kaleşnikofla yapmayı planladığı ortaya çıktı. Kaynak'ın, kaleşnikof yerine 3 adet tüfek vermesi üzerine aralarında tartışma çıktığı ve tartışmanın sonucu Kaynak'ı, tüfekle öldürüp cesedi kuyuya attığı saptandı.

HİSSELERİNİ DEVRETMEK İSTEMEMİŞ

Cem Küççüktürk'ün ifadesinde, apartmandaki hisselerini devretmek istemediği için cinnet geçirip, 3 kişiyi öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Küççüktürk, ifadesinde, Apartmandaki hissemi yeni yapılacak bina için müteahhitte devretmediğimden, diğer hisse devri yapan bina sakinleri bana ve anneme baskı yapıyordu. Herkes evlerini tahliye etti, ben çıkmamıştım. Evi tahliye etmek ve yıktırmak istemedim. Savaş Kaynak'tan kaleşnikof sipariş etmek istemiştim. Bana 3 tane tüfek verince, aramızda tartışma çıktı. Ateş ederek öldürdüm, sonra cesedi kuyuya attım. Sonra toplantının yapıldığı müteahhittin işyerine geldim. Orada komşularıma ateş ettim. Müteahhitleri de öldürecektim, onlar kaçıp kurtuldu. dediği öğrenildi.

Küççüktürk, yapılan sorgulamanın ardından bugün üzerine çelik yelek ve polis şapkası giydirilerek geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi. Küççüktürk'ün araçında ele geçirilen 3 adet pompalı tüfekle kutuları içinde savcılığa getirildi.

Öldürenlerden Savaş Kaynak ile İbrahim Gök, bugün Ulu Camii'nde kılınan cenaze Meydanbaşı Mezarlığı'na defnedildi. Şaban Kurtsal ve ağabeyi İsmail Kurtsal'ın cenazelerinin de ikindi namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Gök Ereğli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title