Haberler

Kontrolden Çıkan Boru Yüklü Tır İlçe Merkezini Savaş Alanına Çevirdi

Çorum'un Alaca İlçesi'nde 28 yaşındaki Ali Uzun'un direksiyon başında baygınlık geçirmesi sonucu kontrolden çıkan TIR, 15 araç ile 2 işyerine çarparak durabildi.

Çorum'un Alaca İlçesi'nde 28 yaşındaki Ali Uzun'un direksiyon başında baygınlık geçirmesi sonucu kontrolden çıkan TIR, 15 araç ile 2 işyerine çarparak durabildi. Mucize eseri sürücü dışında ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, dün gece Alaca İlçesi'nin Zile Caddesi'nde meydana geldi. Ali Uzun yönetimindeki 19 LN 741 plakalı boru yüklü TIR, bir anda kontrolden çıktı. Çevredekilerin panik içerisinde kaçıştığı kazada ortalık bir anda adeta savaş alanına döndü. TIR yaklaşık 70 kilometre hızla park halindeki araçlara çarparak giderken önüne çıkan 2 işyerine çarparak güçlükle durabildi. Olayda ilçe merkezindeki toplam 15 araç gördü. Evlerinde oturanlar gürültüler üzerine olayı film izler gibi camlarından dehşet içerisinde seyretti.

Bir cep telefonu bayiine çarpıp duran TIR'ın sürücüsü sıkıştığı yerden çevredekilerin yardımı ile çıkarıldı, çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, "İddialara göre TIR sürücüsü baygınlık geçirmiş ve TIR'ın direksiyon hakimiyeti kaybolmuş. 15 araç büyük hasar görmüş durumda. Çok şükür ölü ve yaralımız yok" dedi.

Araçları hasar gören sürücüler ise gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Sürücü Ali Uzun ise hastanede polis kontrolünde tedavi altında tutuluyor. Konuyla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı. - Çorum / Alaca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Uzun Zile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024? Bayern Münih Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih R.Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rungrado 1 Mayıs Stadyumu nerede, hangi ülkede, kapasitesi ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title