Haberler

Konak Belediye Başkanı Tartan, CHP'den İstifa Etti

Güncelleme:

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yeniden aday gösterilmemesinin ardından partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP'den istifa ettiğini bildirdi. Tartan aday gösterilmediği için partisinden ayrılırken "CHP'den üzülerek ayrılıyorum." dedi.

İSTİFAYI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

CHP Parti Meclisi'nin 9 Şubat'ta yaptığı toplantıda, yeniden belediye başkanlığına aday gösterilmeyen Tartan, bugün mikroblog sitesi twitter'daki hesabından yayınladığı mesajla partisinden istifasını duyurdu.

"HERHANGİ BİR PARTİ İLE GÖRÜŞMEDİM"

Tartan, mesajında, "CHP'den üzülerek ayrılıyorum. Bu konuda, şu an tibariyle herhangi bir partiyle görüşmem olmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" ifadelerini kullandı.

İZMİR'E TALİP OLMUŞTU

CHP'den 2009 yılında yapılan seçimlerle Konak Belediye Başkanlığı görevine seçilen Tartan, 30 Mart 2014 seçimleri aday belirleme sürecinde CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmuş, CHP yönetiminin bu görev için mevcut belediye başkanı Aziz Kocaoğlu ile yola devam etme kararı almasının ardından yeniden Konak Belediye Başkanlığı adaylığı gündemde olan Tartan, aday gösterilmemiş, yerine eski İzmir Barosu Başkanı Sema Pekdaş CHP'nin Konak Belediye Başkan adayı olmuştu.

İL MERKEZİ: BİZE ULAŞAN BİR İSTİFA YOK

Bu arada, CHP İzmir İl Başkanlığı yetkilileri, Tartan'ın kendilerine ulaşmış bir istifasının söz konusu olmadığını, istifasını doğrudan parti genel merkezine göndermiş olabileceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Tartan İzmir Konak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

DEĞERLİ VATAN EVLADI SENİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM.YOLUN AÇIK BAHTIN AK OLSUN.YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title