Haberler

Çanakkale'de KOLİN Hotel, 10. Yılını Kutladı

Güncelleme:

Çanakkale'nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olma özelliğine sahip KOLİN Hotel 10. yılını coşkuyla kutladı.

KOLİN Hotel Megaron salonunda gerçekleşen 10. Yıl kokteylinde misafirler lazer ve ışık gösterileriyle karşılandı. Görkemli geceye; Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin ve Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu başta olmak üzere, köklü seyahat acentelerinin ve şehrin ileri gelenlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

10. yıl gala gecesinde konuşma yapan KOLİN Hotel Genel Müdürü V. Ahmet PINAR, "Bu süreç içerisinde aldığımız geri dönüşümlerden anlaşıldığı üzere; gerek konumu, gerek yapısı ve gerekse verdiği hizmetle, ulusal ve uluslararası düzeyde turizm ve iş camiasında adından methiye ile bahsedilen bir isim, bir marka olmayı, aynı zamanda Güney Marmara bölgesindeki, 5 Yıldız oteller arasında ilk 3'e girmeyi başarmış ve şehrimiz otelciliğinde de, lokomotif görevini üstlenip, her zaman örnek olmuştur" dedi. Elde edilen başarıların yeni yatırımlara da teşvik ettiğini belirten PINAR, yakın zamanda İstanbul'da faaliyete geçecek olan KOLİN Hotel'in de müjdesini verdi.

Ünlü sunucu Ece Vahapoğlu'nun sunumu ve Ankara'dan özel olarak gelen Ayhan Tekin Orkestrası'nın eşsiz müzikleri eşliğinde gerçekleşen Gala'da, onuncu hizmet yılını dolduran KOLİN Hotel Genel Müdürü PINAR, otele verdiği desteklerinden dolayı tüm davetlilere ve hizmetlerinden ötürü Departman Amirlerine teşekkür ettikten sonra dev 10. Yıl pastası kesildi. Davetliler ve Kolin Hotel yöneticileri gece boyunca eğlenceli ve coşkulu saatler yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Vefa Ülgür Bekir Sıtkı Dağ Çanakkale Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı? 1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title