Haberler

Kocasinan'da "Yüzde 100 Ekolojik Pazar" açılıyor

Güncelleme:

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde sağlıklı ürünlerin üretim ve tüketimini teşvik için kurulan "Yüzde 100 Ekolojik Pazar" hizmete giriyor.

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde sağlıklı ürünlerin üretim ve tüketimini teşvik için kurulan "Yüzde 100 Ekolojik Pazar" hizmete giriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Yüzde 100 Ekolojik Pazar" Kocasinan Belediyesi öncülüğünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Derneği (KAPTAR) ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkıları ile hazırlandı.

9'uncusu düzenlenecek ekolojik pazarda bu yıl 45 üretici, stantlarda organik ürünleri tüketicilere sunacak.

Sağlıklı beslenmenin en iyi yolunun ekolojik pazar ve organik ürünlerden geçtiğini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Daha çevreci Kocasinan için çalışıyoruz. Daha güzel bir Kocasinan için organik tarımın da içinde yer aldığı her türlü organizasyonu destekliyoruz ve bu organizasyonların her zaman yanındayız. Organik pazarımızda satışa sunulacak doğal ürünlerimizin hepsi sertifikalıdır. Üreticinin ve tüketicinin buluştuğu pazarı, 8 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da hizmete açacağız. Tüm hemşerilerimizi sağlıklı yaşam için organik pazar açılışına davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Yüzde 100 Ekolojik Pazar" Erciyesevler Mahallesi'nde kasım ayına kadar her hafta pazar günü hizmet verecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kocasinan Belediyesi Kocasinan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title