Haberler

Kocaeli Valisi Yavuz, İMES OSB'de incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası ilçesinde bulunan İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası ilçesinde bulunan İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde ( Osb ) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Osb'deki metal, makina ve akışkan kontrol teknolojileri alanında üretim yapan 3 fabrikayı ziyaret eden Yavuz, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yavuz, Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunda Kocaeli adına katkılarını sunmaya devam eden, istihdama, üretime, ihracata ve ülkenin gelişmesine destek veren sanayiciler ve iş adamlarını kutlayarak, "Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğuna katkı sunan, tedarikinde zaman zaman güçlük çektiğimiz ya da yüksek maliyetler ödediğimiz bir takım yüksek teknolojik ürünleri üreten, 80 ülkeye ihracat yapan ve ihracatla büyüyen firmalarımızı memnuniyetle gördük." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, dünyayla yarışan ve rekabet eden küresel bir güç olacaklarını, bu vizyonla yola devam edeceklerine işaret eden Yavuz, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Milli Teknoloji Hamlesi programının sahada uygulandığını görmekten de büyük mutluluk duyuyorum. Yeni ürünlerin, gerekse ikame ürünlerin hızla yapıldığını ve hizmete sunulduğunu görüyoruz. Başta siz değerli firma ve girişimcilerimize, burada önemli hizmetler yapan kıymetli İMES Organize Sanayi Bölgesi yönetimine, çalışanlarımıza, alın ve akıl teri döken herkese teşekkür ediyor, bu mutluluğu ve gururu bizlere yaşattığınız için sizleri gönülden tebrik ediyoruz."

İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan da Vali Yavuz'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Desteğiniz sayesinde, devletimizi her daim yanımızda hissediyor ve bu şevkle canla başla çalışıyoruz." dedi.

???????

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Dilovası Kocaeli OSB Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title