Haberler

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Özdağ Gözaltına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'ın emniyete getirilişi Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'ın emniyete getirilişi Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, daha önce FETÖ soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve kefaletle serbest bırakılan Özdağ hakkında gözaltı kararı alındı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Özdağ'ın, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kocaeli, İstanbul, Bursa, Adana, Sakarya, Denizli ve Karabük'te haziranda "FETÖ yöneticisi ve üyesi oldukları" ve "terör örgütüne finansman sağladıkları" iddiasıyla 88 zanlıya yönelik düzenlenen operasyonda Murat Özdağ gözaltına alınmış, adli kontrol şartı ve kefaletle serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Özdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title