Haberler

Kocaeli Kültür Sanat Günleri Hızlı Başladı

Nurettin Rençber türküleriyle Gebzelileri coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Kocaeli'de Kültür Sanat Günleri yeni sezonu açtı. Gebze'den başlaşan etkinliklere vatandaşlar yine büyük ilgi gösterdi.

GEBZELİ SEVENLERİYLE BULUŞTU

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerin ilki önceki akşam gerçekleştirildi. Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Nurettin Rençber Gebze'de sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçı birbirinden güzel türkülerini Gebzeliler için söyledi. Konsere ağır türkülerle başlayan ardından tempoyu arttıran sanatçıya vatandaşlar çektikleri halaylarla eşlik etti. Rençber, konseri sırasında zaman zaman dinleyicileriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Konserin sonunda kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür eden Rençber, Gebzelilerle yeniden birlikte olma istediğini dile getirdi.

GEMİLERDE TALİM VAR EĞLENDİRDİ

Öte yandan kültür günleri kapsamında tiyatro etkinlikleri de başladı. Gemilerde Talim Var ll Kargaşa adlı yetişkin oyunu geçtiğimiz hafta seyirci ile buluştu. Komedi tarzındaki oyun Gebzelileri adeta gülme krizine soktu. Karadan millerce uzaklıkta Kargaşa isimli gemide yaşanan komik olayları anlatan oyun sezon boyunca perde açacak.

EYLÜL AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan bu ayki etkinlikler 30 Eylül Cuma gününe kadar sürecek. Söyleşiler, tiyatro ve sinema gösterileri ve konserlerin yer alacağı etkinliklerde Sunay Akın, İbrahim Sadri ve Erhan Afyoncu gibi birbirinden değerli isimler Gebzelilerin konuğu olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title