Haberler

Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı Mart'ta Kapılarını Açacak

Kocaeli Ticaret Odası'nın organizasyonu ile Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 3-6 Mart tarihleri arasında evlenmek ve evini yenilemek isteyenlere kapılarını açacak.

Kocaeli Ticaret Odası'nın organizasyonu ile Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 3-6 Mart tarihleri arasında evlenmek ve evini yenilemek isteyenlere kapılarını açacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ bu yıl fuara yaklaşık 300 firmanın katılacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Uluslararası İnterteks Fuar Alanı'nda 3-6 Mart 2016 tarileri arasında açılacak olan Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda gelinlik, damatlık, düğün salonu, düğün nişan ve organizasyon, otel, altın takı, çiçek, fotoğraf, kuaför saç tasarım, kozmetik kişisel bakım, inşaat konut, otomotiv, beyaz eşya, züccaciye, banka, pastane, mobilya, mobilya dekorasyon, seyahat, yapı dekorasyon, halı, tekstil, mefruşat, ev dekorasyon ve aksesuar, nikah şekeri, davetiye, ayakkabı, çanta ve müzik organizasyonları yapan firmalar yer alacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ evlenecek çiftler ve ev kurmayı planlayanların kaçırmaması gereken bir fuar olduğunu belirterek, "Odamızın Kocaeli başta olmak üzere Doğu Marmara'yı Anadolu yakasının fuar merkezi konumuna getirme vizyonu bulunmaktadır. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarımız 30 farklı sektöre yönelik bölgesel ve ulusal ticaret potansiyelinin uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil edilmesi hedefini taşıyor. Evlenecek çiftler ve ev kurmayı planlayanların kaçırmaması gereken bir fuar" dedi. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Özdağ Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title