Haberler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Düzce ve Yalova belediyeleri arasında 'Su Kardeşliği' Protokolü imzaladı

Güncelleme:

İSU Genel Müdürlüğü, Düzce ve Yalova belediyeleri arasında 'Su Kardeşliği' Protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, kurumlar arasında su kayıplarıyla ilgili bilgi ve tecrübe aktarımı sağlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Düzce ve Yalova belediyeleri arasında "Su Kardeşliği" Protokolü imzalandı.

İSU Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği" etkinliği, Ankara'da gerçekleştirildi.

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ın katılım sağladığı etkinlikte, içme suyu sistemlerinde su kayıplarının azaltılması amacıyla İSU Genel Müdürlüğü, Düzce ve Yalova belediyeleri arasında "Su Kardeşliği" protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, kurumlar arasında su kayıplarıyla ilgili bilgi ve tecrübe aktarımı sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, " Kocaeli'de 2004 yılında yüzde 72 olan kayıp kaçak oranımızı, 2023 yılı kasım ayı itibariyle 24,3 seviyesine indirdik. Hedefimiz, 2028 yılına kadar kayıp kaçak oranımızı yüzde 20 seviyesinin altına düşürmek. Bizler de bu süreçte kayıp kaçak ile verdiğimiz mücadeleye dair bilgi ve tecrübelerimizi kardeş ilan ettiğimiz Yalova ve Düzce belediyelerimizle paylaşacağız. Onların da bize sağlayacağı bilgi ve tecrübelerle, daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

İSU Genel Müdürlüğü, daha önce Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Zonguldak Belediyesi ile "Su Kardeşliği" Protokolü imzalamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Yalova Düzce Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title