Haberler

Koca Dayağından Bıkan Kadın Sokaklarda Yatıyor

Güncelleme:

Adıyaman'da kocasından sürekli dayak yiyen kadın çareyi evi terk edip parklarda yatmakta buldu.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kocası tarafından sık sık şiddet gördüğünü iddia eden Hatice K., dayanamayıp evden ayrıldı.

Yusuf (12), Ayşe (8), Hüseyin (3,5) ve Oğuzhan (2) isimli dört çocuk annesi kadın şiddete dayanamadı.

Yaklaşık 13 yıllık evli olduğu eşi Kadir K.'dan yıllardan beri dayak yediğini belirten Hatice K., çocuklarını bırakıp evden ayrıldı ve çareyi parklarda yatmakta buldu.

Şiddet mağduru Hatice K. yaşadıklarını şöyle anlattı:

"SÖZ VERDİ AMA..."

"Eşim beni ve çocuklarımı sürekli dövüyor yaklaşık dört ay önce mahkeme tarafından dört ay uzaklaştırma cezası aldı. Adıyaman kadın sığınma evine devlet beni yerleştirdi. Belediye Başkanımız beni sığınma evinden alarak eşimle barıştırdı. Eşim beni ve çocuklarımızı bir daha dövmeyeceğine söz verdi. Başkanımızın yanında ama eşim beni ve çocuklarımı dövmeye devam ediyor.

"OĞLUMU KEMERLE DÖVÜP HASTANELİK ETTİ"

12 yaşındaki oğlumu kemer ile döverek hastanelik etti. Eşimi mahkemeye verip boşanma davası açtım; boşandık. On beş gün sonra boşanma kağıdını alacağım. Bir haftadan beri sokaklardayım. Togem Başkanı Birgül Kütük Özdemir tarafından otele yerleştirildim.

"ARTIK DAYANAMIYORUM"

Kaymakamlık 500 TL para verecek. O da otel masraflarına gidiyor. Ben dört çocuk annesiyim. Ben fazla bir şey istemiyorum başımı sokacağım bir ev, bir de iş bulsunlar artık dayanamıyorum. Çocuklarım dayak yiyor. Babaları sürekli alkol alıyor."

"OTELE YERLEŞTİRİLECEK"

Telefonla görüşülen Kaymakam Ali Edip Budan, genç kadının ev tutması halinde kendisine yardımcı olabileceğini ifade ederek, parkta yatan genç kadını otele yerleştireceklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

ARTIK BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORUM SERGEN:

surata bak meymenetsiz gitsin devletin kapısını çalsın neymiş park ta yatıyormuş duygu sömürüsü yapacak ya namuslu bi kadın kendini ortalık etmez allah insanı böylelerinin şerrinden korusun

1
36
yanıtYanıtla
CaremobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bi pislikte ablamda var kocası çalışmyor Allah yardmcısı olsun böyle kadnlara

32
0
yanıtYanıtla
imam:

akp oy vermenin sonu

15
14
yanıtYanıtla
02 MECLİSEmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

DIL BELASI SEN BU HALE GETİRDİ AZ ALTAN AL ÜSTÜN BAŞINA ÖZEN GÖSTERİR SEN SAYGI LI OLURSAN

5
23
yanıtYanıtla
Allah'ın kulu Mobil-IOS:

Allah yardımcın olsun bacım sen bir annesin o kocan sana kurban olsun devlet saraylarda oturmasını biliyorda bir anaya sahip çıkmasını bilmiyor

23
4
yanıtYanıtla
DeryamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir tane sahip çıkacak devlet adamı yok mu orada? Tüh sizin kalıbınıza

24
0
yanıtYanıtla
devlet sahip çıkmalı:

devlet ne işe yarar ben hala çözemedim. .

24
0
yanıtYanıtla
KızılmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ülkenin en geri en arap en cahil şehri adıyamandır

12
11
yanıtYanıtla
YAY G.ANTEPLİ .:

SÜTTE LEKE VAR KADINLARDA YOK ASMA KÖPRÜ GİBİ DİLLERİ UZUN KADINLARIN ERKEKLERİ ÇİLEDEN ÇIKARIYORLAR . OLAY PATLAK VERİYOR SEVERKEN İYİ DÖVERKEN KÖTÜ DE NERDEN GELDİ 4 ÇOCUK .

5
18
yanıtYanıtla
AloMobil-IOS:

Nasıl bir şiddet ki kadıncağız sokakta yatmayı bile göze almış.

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title