Haberler

Koç Ailesine Taziye Kuyruğu...

Taziye için gelenlerin oluşturduğu kuyruk Cumhuriyet Caddesi'ne kadar ulaştı.

Taziye için gelenlerin oluşturduğu kuyruk Cumhuriyet Caddesi'ne kadar ulaştı.

Haber Gülseli KENARLI - Kamera Güven USTA İstanbul DHA

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesi ve toprağa verilmesinin ardından, ailesinin Divan Otel'de taziyeleri kabul etmesi sürüyor.

Koç ailesine taziye ziyaretinde bulunmak isteyenler otelin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Taziyeleri, baba Rahmi Koç, Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç ve annesi Çiğdem Simavi kabul etti.

Suna Kıraç da taziyeleri kabul etmek için Divan Otel'e geldi.

Taziyeye, iş, sanat ve spor dünyasından birçok isim katıldı.

Eski milletvekili Faruk Özak, emekli Orgeneral Çevik Bir, işadamı Abdülkadir Konukoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, eski futbolculardan Bülent Korkmaz, Fenerbahçeli tutbolcu Caner Erkin, DHA Spor Müdürü Faik Gürses ve eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin'in yanı sıra birçok kişi taziyelerini iletmek için otele geldi.

TAZİYE KUYRUĞU...

Abdülkadir Konukoğlu, Bülent Korkmaz, Dursun Özbek ve Mustafa Denizli'nin kuyrukta bekledikleri görüldü. Taziye için gelenlerin oluşturduğu kuyruk Cumhuriyet Caddesi'ne kadar ulaştı.

'ACILARINI PAYLAŞTIK

Çevik Bir, çıkışta kısa bir açıklama yaparak, 'Türkiye bir evladını kaybetti. Biz de görevimizi yaptık. Acılarını paylaştık dedi.

Hikmet Çetin de, Hem varlıklı hem zengin hem de insan olan insandı diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Caroline Koç Koç Holding Çevik Bir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title