Haberler

KOBİDER'den Karadeniz'e Tam Destek

Güncelleme:

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Aslantürk, KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki TÜKSİAD Başkanvekili İlyas Özdemir ve Başkan Yardımcısı Mikail Ozan'la birlikte İstanbul Çağlayan'da genel merkezi bulunan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı makamında bir görüşme yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, derneğini bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. TÜKSİAD olarak bölgedeki KOBİ'lere yönelik önümüzdeki aylarla bir faaliyet düzenlemeyi hedeflediklerini ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, 11 yıldır faaliyette bulunan KOBİDER'in tecrübe ve birikimlerinden faydalanmak istediklerini belirterek, KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç'ten destek istedi. KOBİDER'in yaptığı çalışmaları yakından takip ettikleri ve başarılı bulduklarını ifade eden Aslantürk, ortaklaşa çalışmalar yapma konusunda Başkan Nurettin Özgenç'e işbirliği teklif etti.

TÜKSİAD'ın başkan ve yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, 2003 yılında kurulan derneğin, KOBİLER'in sesi olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirterek, Tüm Karadeniz İşadamları Derneği'ne her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Oldukça samimi ve sıcak geçen görüşmenin ardından TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, kuruluşundan bugüne KOBİ'lerin gelişmesine ve büyümesine verdiği destekten dolayı KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç'e bir plaket taktim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurettin Özgenç İlyas Özdemir Karadeniz İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title