Haberler

Öz kızını yazmayla boğarak öldürdü! Katil anne olay gününü anlattı: Erkek arkadaşında kalmak istiyordu

Güncelleme:

Ankara'da öz kızı 17 yaşındaki Esma Nur Çakmak'ı boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Hamide Çakmak, "1 senedir sevgilisi vardı. Ara sıra evden kaçıyordu. Olay günü kavga ettik ve başımdaki yazmayla boğdum" dedi.

Mamak'ta 22 Ocak günü Hamide Çakmak, polisi arayıp kızının intihar ettiğini ve iple asılı halde bulduğunu söyledi. Evdeki incelemede polis, el ve kollarında yara izi bulunan baba Yunus Çakmak ile çelişkili ifadeler veren anne Hamide Çakmak'ı gözaltına aldı. Sorguda kızını öldürdüğünü söyleyen Hamide Çakmak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Yunus Çakmak serbest bırakıldı.

"HEP ERKEK ARKADAŞINDA KALMAK İSTİYORDU"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hamide Çakmak hakkında 'alt soydan çocuğu kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açtı. Ankara 15'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Hamide Çakmak, Yunus Çakmak ve kızı B.Ç. ile taraf avukatları katıldı. Hamide Çakmak, "Kızım Esma Nur Çakmak'ın 1 senedir sevgilisi vardı. Ara sıra evden kaçıyordu. Sürekli benimle kavga ediyordu, çünkü hep erkek arkadaşında kalmak istiyordu. Olay günü de yine aynı nedenle kavga ettik. Kızımın kendi odasında çıkan tartışma sonucunda başımdaki yazmayla kızımı nefessiz bırakarak boğdum" dedi.

"ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Yunus Çakmak ise "Eşim beni olay günü ağlayarak aradı ama ne olduğunu söylemedi. Kızımın ilk intihar ettiğini düşündüm, eşimin kızımı öldürdüğünü emniyette öğrendim. Eşimden şikayetçi değilim" diye konuştu.

DURUŞMA ERTELENDİ

Avukat beyanlarının ardından kararını açıklayan mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi, dinlenilmesi gereken tanıkların dinlenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunus Çakmak Esma Nur Ankara kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

ismail bey :

ALLAH kimseye böyle bir acı vermesin, evlatlarımızla sınav etmesin. Herşeyin hayırlısını versin mevlam..

235
8
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Evlatda vermesin

yanıt21
yanıt2
Hamit Gündoğdu:

Artık anne ve babalar evlatlarını denetleyemez halde ve kopuk bir yaşam, sosyal medya ve TV yayınlarında her türlü ahlak dışı, cinayetli ve aldatilmali diziler sonucu gençlerin gençliği elinden alınıyor.

208
10
yanıtYanıtla
TT:

Evlendirseydin madem öyle...

62
102
yanıtYanıtla
Alkurt:

ALLAH BELANIZI VERSIN.,ÖZ KIZINI ÖLDÜREN BIRINE DIYECEK BIR SEY BULAMIYORUM..ÖZ KIZINIZA SORSAYDINIZ ÖNCE, NEDEN ORADA KALMAK ISTIYORSUN?...SIZ DOGURMUS OLABILIRSINIZ, AMA KUL OLARAK ALLAH,A AIT..HESABI ALLAH SORAR, KUL DEGIL.

50
75
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

sen cınnet nedır bılıyormusun.kımse ıstemez bu durumu o anda neler konusuldu,evlat katılı olacak duruma gelene kadar neler yasandı bılmeden konusmayın kaldıkı babası bıle esınden sıkayetcı olmamıs demekkı gecmıste yasanan tatsızlıklar var..

yanıt2
yanıt3
birisi:

Allah hayırlı anne, baba olmayı nasip etsin...

19
23
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Keşke internet ve cep telefonu hiç icad edilmeseydi

33
2
yanıtYanıtla
Ali Kamil Acar:

Kahroldum resmen …kötü bir kader ??

16
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Keşke internet ve cep telefonu hiç icad edilmeseydi.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title