Haberler

Kızıltepe STK Platformundan Belediye'ye Ziyaret

Güncelleme:

M. Şerif Öter ile yönetim kurulu üyeleri Kızıltepe Belediye Başkan vekilli Haşim Baday'ı ziyaret ettiler.

Kızıltepe sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı M. Şerif Öter ile yönetim kurulu üyeleri Musa Öztürk Menduh Kavan Ömer Faruk Kılıç Mehmet Yusuf Taşkın Lokman Yaşar Mehmet Koçhan ve Menduh Çakar ile beraberindeki heyet Kızıltepe Belediye Başkan vekilli Haşim Baday'ı ziyaret ettiler.

STKP'nın ziyareti 2013 yılına giriş münasebetiyle yeni yıl kutlama mesajlarını Başkan Baday ilettiler burada bir konuşma yapan STK Platformu Başkanı M.Şerif Öter şunlar söyledi.

2013 Yılı İnşallah halkımıza huzur getirecektir iyi gelişmeler oluyor Sayın Ahmet Türk ve beraberindeki heyet görüşme ve müzakerelere gidildi büyük bir aşama inşallah saboteler olamaz ve halkımız huzura ve barışa doğru gidiyor diyen Öter şunları söyledi Bizler STKP Olarak İlçemizin sorunları ve halkımızdan bize gelen mesaj ve talepleri ciddiye alarak göz önünde tutarak ilçemiz Belediye ye iletmekte fayda görüyoruz. tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarınızı destekliyoruz Bu arada STKP Başkanı M.Şerif Öter ve Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Başkan Baday'a birer öneri içeren birer dilekçe verildi.

Belediye Başkan Vekilli Haşim Baday da Şunları söyledi STK Platformunun bu ziyareti bizi sevindirdi kendilerine teşekkür ediyoruz dedi ve Belediyenin çalışmalarıyla ilgili kısa bir konuşma yaptı Baday şunları söyledi:

Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen üzerimizde bulunan baskı ve tutuklamalara rağmen çok arkadaşlarımız tutuklu bazı arkadaşlarımızı işten uzaklaştırma buda bizi üzüyor ama son gelişen olaylar güzel şeyler oluyor umutluyuz. Siz STK Platformu olarak çalışmalarınızı ve faaliyetlerinizi önemsiyoruz sizlerle daima diyalogda olmayı arzu ediyoruz ilçemize sahip çıkmak için hep el ele beraber olarak inşallah ilçemizi huzura ve güzel bir görünüme kavuşturacağız dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Yusuf Musa Öztürk Kızıltepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title