Haberler

Kızılırmak'ta Bir Genç Boğuldu, Kurtarmaya Çalışan Talihsiz Adam Kayboldu

Güncelleme:

Çorum'un İskilip ilçesinde Kızılırmak'ta balık avlayan bir genç boğuldu, onu kurtarmaya çalışan adam ise kayboldu.

Çorum'un İskilip ilçesinde Kızılırmak'ta balık avlayan Galip Güle boğuldu, onu kurtarmaya çalışan Ramazan Buğday ise kayboldu.

GENCİ KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN AKINTIYA KAPILDI

Çorum'un Çukurköy yakınında Kızılırmak kenarında balık avlayan 17 yaşındaki Galip Güler, henüz belirlenemeyen bir nedenle akıntıya kapıldı. Yüzme bilmediği iddia edilen Güler'i kurtarmak için arkadaşları ile yakındaki tarlada çalışan Ramazan Buğday da suya girdi. Genci kurtarmaya çalışanlardan Ramazan Buğday da bir süre sonra akıntıya kapıldı.

DALGIÇLAR SUYUN İÇİNDE ARAMA YAPTI

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Jandarma görevlileri nehir kıyısında, AFAD dalgıçları da suyun içinde arama yaptı.

GENCİN CESEDİ BULUNDU

Ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından Güler'in cesedi, akıntıya kapıldığı bölgeden yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulundu.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gencin cesedi daha sonra İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Ramazan Buğday'ı arama çalışmalarına ise sabah saatlerinde devam edilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kızılırmak Çukurköy İskilip Çorum 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

dürbünlü:

hergün bogulan bogulana,,akape gelelden beri insanlar çok fazla ölmeye başladı,,hükümetin en büyük görevi:insanları yaşatmaktır..akapeden kurtulmadıkça,kimi açlıktan kimi tokluktan,millet ölmeye devam edecektir,

10
59
yanıtYanıtla
SS:

MAL

yanıt18
yanıt2
türk:

Troll

yanıt0
yanıt2
Mehmet T:

Tam mallik bir yorum yazmissin. Sanki basta baska iktidar olunca 7den 70 mise yuzme ogretecekler.

yanıt0
yanıt1
huseyin:

durbunlu kardesim sana hak veriyorim ama bazi arkadaslar 52 kisi sana haksiz gormus onlarda ya sizde beyin yokmu altin doviz aldi basini gidiyor et oyle benzin dogalgaz olumler artti kadin cinayetleri artti hukumet yanlilari secim yaklasti diye vaadlerde bulunmaya basladi uyanin artik yeter perisan olduk bu secimde iyi tokat gelicek goruceksiniz bankalar maf etti bizi her ay bankaya calisiyoruz ancak faizine helal olsun size

6
8
yanıtYanıtla
üzeyir demir:

kızıl ırmak deltası okadar hoyratça kullanılıyorki akıl almaz irfanlı barajınada neredeyse her 10 m2 kepçelerle kuyu eşmişler devletin istimlak ettiği tarlalara sıyırtma ağ atılıyor balığın yasak olduğu mevsim de ama kimsenin umrunda değil denizler bitti şimdi iç göletlere geldi sıra herkez dikkat etsin heryer delik deşik ırmağın kenarları

6
0
yanıtYanıtla
SÜNGER AVCISI:

Ortaokul çağlarında bana yüzmeyi Gelibolu''da öğrettiler. Yıllar sonra Fırat nehrini zorlanmadan geçtim. Allah onlardan razı olsun.

2
1
yanıtYanıtla
dede:

yuh be dürbünlü bunu da ona bağladın y

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title