Haberler

Kızılcahamam'da Bayramlaşma

Kızılcahamam’da Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe yöneticileri, siyasiler ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Kızılcahamam'da Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe yöneticileri, siyasiler ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Kızılcahamam Belediyesi Adem Özbekler Kültür Merkezi'nde yapıldı. Bayramlaşma törenine Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, MHP Ankara Milletvekili adayı Yaşar Yıldırım, Selim Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Öztürk, İbrahim Yıldız, Songül Ergelen, Durali Uygun, Adem Emin Atakul, Murat Can, Hamis Tüfekci, Genel Koordinatör Başkan Danışmanı İhsan Taşer, AK Parti SKM Başkanı Yusuf Öztürk, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Garnizon Komutanı Kadir Bilgi, Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, törene katılan herkesin bayramını kutlayarak, bayramın ülkemizde ve ilçemizde huzur içerisinde geçmesini diledi. Başkan Güney, "15 Temmuz şehitlerini ve diğer şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" diyerek tüm ilçe halkının bayramını kutladı.

Programda İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve MHP Ankara Milletvekili adayı Yaşar Yıldırım da katılımcıları selamlayarak bayramlarını kutladılar. Kızılcahamam Belediyesi Adem Özbekler Kültür Merkezi'nde başlayan bayramlaşma töreni, daha sonra Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, huzurevi ve şehit polis memuru Zekeriya Yurdakul'un babası Hayrettin Yurdakul'u ziyaretler ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Kızılcahamam Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
title