Haberler

Kızılaydan 84 yaşındaki vatandaşa tekerlekli sandalye

Van'ın Muradiye ilçesinde Türk Kızılay Şubesi tarafından engelli 84 yaşındaki İbrahim Döğer'e tekerlekli sandalye hediye edildi.

Van'ın Muradiye ilçesinde Türk Kızılay Şubesi tarafından engelli 84 yaşındaki İbrahim Döğer'e tekerlekli sandalye hediye edildi.

Muradiye'nin Yenişehir Mahallesi'nde ikamet eden yatalak 84 yaşındaki İbrahim Döğer'e, Kızılay tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Kızılay Muradiye Şube Başkanı Selçuk Yay, daha önceden tespit ettikleri yaşlı ve yatağa mahkum olan İbrahim Döger'in evden çıkamadığını öğrendiklerini belirterek, "Türk Kızılay yetkililerine durumu bildirdik. Onlarda hemen şahsın ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi gönderdiler. Biz de evine getirerek kendisine teslim ettik. Yaşlı vatandaşımızın sıkıntısına bir nebze yardımcı olabildikse ne mutlu bize. Yaşlı amcanın ve ailesinin sevinci görülmeye değerdi. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Kızılay Muradiye Şubesi olarak ilçemizde tüm yetim, engelli ve mağdur ailelerimizin daima yanındayız. Unutulmamalıdır ki, her sağlam insan bir engelli adayıdır. Bu yüzdendir ki millet olarak engellilere karşı sorumluluğumuzu bilmemiz gerekir. Tüm bağışçılarımızdan Allah razı olsun" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muradiye Kızılay Döğer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title