Haberler

Kız Arkadaşının Borcunu Ödemek Yapmış !

Konya'da bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 3 şüpheli yakalandı.

Konya'da bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden birisi, kız arkadaşının 700-800 lira civarındaki borcunu ödemek için hırsızlık yaptığını itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma günü Konya'nın merkez Meram ilçesi Arif Bilge Mahallesi'nde bulunan bir markete giren şüpheliler, yaklaşık değeri 20 bin TL olan sigara ve gıda maddesi ile iş yerindeki güvenlik kamerası ve kayıtlarının bulunduğu dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. İş yeri sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinde ve çevrede inceleme yaptı. Ekiplerin yaptığı incelemede, şüphelilerin Ç.Ö. (26), A.T. (26) ve A.E. (38) olduğu belirlendi. Ekipler, 3 zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden Ç.Ö'nün ifadesinde sevgilisinin 700-800 lira civarındaki borcunu ödeyemediği ve kendisinin bu borcu ödemek için hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi. Öte yandan şüphelilerden Ç.Ö. ve A.T'nin benzer suçlardan kaydının olduğu belirlendi.

Şüpheliler ile birlikte ele geçirilen çalıntı sigara ve gıda maddeleri iş yeri sahibine teslim edilirken, 3 zanlı işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Uğur Sarı / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meram Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title