Haberler

Kiss Kiss Bang Bang Filmi

Kiss Kiss Bang Bang filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Kiss Kiss Bang Bang filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Lethal Weapon / Cehennem Silahı' filmlerinin senaryo yazarı Shane Black’in bu ilk yönetmenlik denemesi, aksiyon, gizem ve zeki diyaloglarla dolu eğlenceli bir kara film ve bir polisiye parodisi.

İlk kez Cannes’da yarışma dışı gösterilen ve eleştirmenleri bile kahkahaya boğan film, ufak hırsızlıklarla geçinen Harry’nin kendini nasıl bir cinayet soruşturmasının ortasında buluverdiğini anlatıyor. Bir tesadüf sonucu dedektif rolünü üstleneceği bir filmin oyuncu seçmeleri için Hollywood’a giden Harry, burada Eşcinsel Perry diye tanınan gerçek bir dedektifle beraber alıştırmalar yapmaya başlar.

İşin içine lise aşkı Harmony de girince, bir anda işler karışır ve bu tuhaf üçlü, cinayet ve kovalamacalarla dolu bir maceraya atılır.

Yönetmen: Shane Black

Senaryo: Shane Black, Shane Black, Brett Halliday

Oyuncular: DasDash Mihokh Mihok, Corbin Bernsen ...., Michelle Monaghan, Val Kilmer, Robert Downey Jr.

Filmin Türü: Komedi, Macera,

Orijinal Adı: Kiss Kiss Bang Bang

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Filmin Süresi: 102 dk.

Resmi Sitesi: http://kisskiss-bangbang.warnerbros.com/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 25.11.2005

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title