Haberler

Kırşehir'de Sünnet Şöleni Düzenlendi

Kırşehir Belediyesi tarafından sünnet şöleni düzenlendi.

Kırşehir Belediyesi tarafından sünnet şöleni düzenlendi.

Belediye Başkanı Bahçeci, İkizarası Kent Park'ta düzenlenen sünnet şöleninde, çocukların evlilik düğünlerinde de bir arada olma temennisinde bulundu.

Kırşehir'in birlikteliğin hakim olduğu bir şehir olduğunu ama hainlerin 15 Temmuz'da bu birlikteliği bozmaya çalıştığını ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Sizin ve memleket için çalışan insanların ülkesini vatan hainleri işgal etmek istedi. Vatan hainleri 15 Temmuz gecesi istediklerini hayata geçirselerdi bizler şu an burada bu etkinlikleri yapamıyor olacaktık. Bütün amaç ve gayeleri buydu. Ülkemizi Suriye'ye çevirme gayreti içerisinde oldular. Bizim o kadar büyük bir milletimiz var ki bu hainlere 'dur' dedi. Bizler devletin bütün birimleri ile sizlere hizmet etmek için varız."

Konuşmaların ardından 240 çocuk sünnet edildi.

Şölene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, İl Emniyet Müdür Sıtkı Akgül de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title