Haberler

Kırşehir-Ankara Karayolundaki Çalışmalar

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Gölbaşı-Kulu-Kaman yol ayrımı ile Bala-Kaman-Kırşehir devlet yolu bitümlü sıcak kaplama yapım işlerinin ağustos ayında ihalesinin yapılacağını bildirdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Gölbaşı-Kulu-Kaman yol ayrımı ile Bala-Kaman-Kırşehir devlet yolu bitümlü sıcak kaplama yapım işlerinin ağustos ayında ihalesinin yapılacağını bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, kenti Ankara'ya bağlayan karayolunda Gölbaşı-Kulu-Kaman yol ayrımı ile Bala-Kaman-Kırşehir karayollarının bitümlü sıcak kaplama ihalesinin Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından 22 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini kaydetti.

Yapılacak çalışmayla söz konusu karayolunun can ve mal güvenliği açısından daha ideal hale geleceğine işaret eden Arslan, şu bilgileri verdi:

"Uzunluğu 45,18 kilometre olan proje, 2x2 şerit sathi kaplamalı bölünmüş yol standardında olacak. Mevcut 2x2 şerit sathi kaplamalı yolumuz trafik, can ve mal güvenliğinin temin edilmesi ve bakım onarım maliyetinin en aza indirilmesi için bitümlü sıcak karışım kaplamalı olarak yapılarak, üst yapı iyileştirilecek. Proje bünyesinde Karakeçili bölgesine kavşağına 1 alt geçit köprülü kavşak ve Bahşili bölgesine 1 üst geçit köprülü kavşak yapılacak."

Kaynak: AA / Güncel

Mikail Arslan Kırşehir Kulu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title