Haberler

Kırk Yıllık Çiftler, Kız Kulesi'nde Buluştu

Bağcılar Belediyesi, "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla ilçede oturan ve evlilikte 40.yılını dolduran çiftlere Kız Kulesi'nde unutamayacakları bir sevgililer günü yaşattı.

Bağcılar Belediyesi, "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla ilçede oturan ve evlilikte 40. yılını dolduran çiftlere Kız Kulesi'nde unutamayacakları bir sevgililer günü yaşattı.

Bağcılar Belediyesi'nin organizasyonluğunda düzenlenen "Bir Yastıkta 40 Yıl" programında, 40 yıllık evli 40 çift bir araya geldi. İkbal Gürpınar'ın sunumuyla Kız Kulesi'nde düzenlenen organizasyona Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Kaymakamı Cevdet Yurdakul'da katıldı. Kız Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektiren çiftler daha sonra, içerde verilen yemekte keyifli dakikalar yaşadı. İkbal Gürpınar'ın ricasıyla çiftler birbirlerine olan aşklarını ortak şarkılarında dile getirdi.

Uzun evlilik sırrının inançtan geçtiğini anlatan çiftlerden Hasan Duran, "Başta inançlı olmak lazım. İnanç, maneviyat zayıf olursa her şey tamam olur. Bağcılar Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Çok güzel karşıladılar bizi. Belediyecilikte bu demektir. Yaşlılara gösterdikleri ilgi, saygı" dedi.

Yeni evlenecek gençlere önce sabırlı olmaları gerektiğini belirten Mehmet Karadeniz, "Sadakat, hoşgörü. Daima saygılı olsunlar. İnsanları yıpratan kadınların dırdırıdır. Eskiden boşanma kimsenin aklına gelmezdi. Ama şimdi gençler, evlenemezsem boşanırım mantığındalar" diye konuştu. Eşi Hacer Karadeniz ise, "Biz ilk günkü gibiyiz. Hala aynı saygı, sevgi devam" dedi.

Bağcılar Belediye Başkan Lokman Çağırıcı ise "Yerel yönetimler sadece yol, kaldırım, park, bahçe yapmakla sorumlu değillerdir. Mutlaka sosyal kültürel dönüşümü de tamamlamak lazım. Eğer bizim hedefimiz bireylerin mutluluğu ise, toplumun huzuru ise, burada da toplumdaki mutlu bireylerle, mutlu aileler oluşacak o da insanı ülkenin mutluluğuna götürecektir. O açıdan yapmış olduğumuz bu çalışmalar içerisinde sosyal kültürel faaliyetlere ciddi anlamda önem veriyoruz" diye konuştu. Gençlerde sorunlu evliliğin

en büyük probleminin evlenmeden önce başladığını belirten Çağırıcı, "Niçin evlendiklerinin ve evlilikte neler hedeflediklerine baktığınız zaman beklentilerini bulamıyorlar. Mutlaka ciddi bir araştırma, ciddi bir tecrübe ister. Aile büyüklerinin özellikle bu konuda gençlere yardımcı olması gerekir. Sabretsinler, birbirlerini tanısınlar" dedi.

Kırk yılını doldurmuş olan çiftlere Başkan Lokman Çağırıcı ve Kaymakam Cevdet Yurdakul yastık, dijital çerçeve ve fincan takımı hediye etti. Hediye töreninin ardından toplu hatıra fotoğrafları çektiren çiftler, güzel bir günün ardından tekneyle Kız Kulesi'nden ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Kız Kulesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title