Haberler

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu İlk Mezunlarını Verdi

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu (pmyo) Düzenlenen Törenle İlk Mezunlarını Verdi. Törene Vali Vekili Mustafa Yılmaz, AKP Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem, Turan Kıratlı, Mersin Milletvekili Ali Er, Garnizon Komutanı Vekili Kurmay Albay Engin Kabata, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müdürleri, Emniyet Teşkilatı ve Öğrenciler ve Yakınları Katıldı.

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) düzenlenen törenle ilk mezunlarını verdi. Törene Vali Vekili Mustafa Yılmaz, AKP Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem, Turan Kıratlı, Mersin Milletvekili Ali Er, Garnizon Komutanı vekili Kurmay Albay Engin Kabata, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, il müdürleri, emniyet teşkilatı ve öğrenciler ve yakınları katıldı.

Kırıkkale Vali vekili Mustafa Yılmaz törende yaptığı konuşmada, ''Okulumuz ilk mezunlarını vermesi açısından bu tören çok anlamlıdır. Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla 24 saat hizmet veren polisimizin bu mutlu gündeki duygu ve heyecanını en içten dileklerimle paylaşıyorum" dedi.

PMYO Müdürü Ali Yaşar Ayvaz ise yeni polislere seslenerek ''Meslek hayatınızda da bilim ve bilim teknolojideki gelişmeleri takip ederek, araştırma ve öğrenmeye, kendinizi her yönüyle geliştirmeye devam edip halkın hizmetinde başarılı çalışmalarınızla vatandaşlarımıza huzur ve güven vereceksiniz. Okulumuza geldiğiniz günden mezun olduğunuz güne kadar bulunduğunuz sürede almış olduğunuz eğitim ve öğretim ışığında karşılaşacağınız her türlü zorlukların üstesinden geleceğinize eminim" dedi.

Dönem birincisi Mustafa Alpaslan da Türk polisinin büyük sorumluluklar taşıdığını belirtirken, "çünkü sabır ve dürüstlük yönünden mükemmel olması gerektiğinin bilinceyiz. Polisliğe ilk adım atan polis memurları olarak ülkemize, milletimize ve emniyet teşkilatına layık bir şekilde sadakatle görev yapacağız" şeklinde konuştu. Yeni mezunlar hep birlikte keplerini havaya fırlatmayı da ihmal etmediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title