Haberler

Kırıkkale'de Mühimmat Deposunda Patlama Yaralılar Var (4)

Kırıkkale'de patlayan deponun mühimmat ve barut deposu olarak kullanıldığı öğrenildi.

Depoda AR-GE ÇALIŞMALARI YAPILIYORDU

Kırıkkale'de patlayan deponun mühimmat ve barut deposu olarak kullanıldığı öğrenildi. AR-GE çalışmalarının da yapıldığı deponun 500 haneli Hasandede Beldesi'ne yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunduğu belirtildi. Ana depo ayrıca Kırıkkale'deki diğer barut, silah fabrikaları ve mühimmat üretim alanlarının en yakınına 6, en uzağına ise 10 kilometre mesafede bulunduğu kaydedildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Mühimmat ve barut deposunda patlama sonrası başlayan yangın MKE, Kırıkkale ve çevre illerden gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 20 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

4 KİŞİ HASTANELERE BAŞVURDU

Patlamanın meydana geldiği Hasandede Beldesi'nde 4 kişinin cam kırıkları ve dumandan etkilenme nedeniyle hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Öte yandan önce haber alınamayan, ardından irtibat sağlanan 5 kişinin kulelerde güvenlik görevlisi olarak olarak çalıştığı öğrenildi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksel ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat olay yerine gidip yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

EG,ÜK (RT)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasandede Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title