Haberler

Bu kadarına da pes! Kiralık katil sitesindeki kan donduran detaylar, sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

Kiralık katil, adam kaçırma, kundaklama gibi ilanların verildiği bir sitedeki detaylar kan dondurdu. 'Hizmetlerimiz' başlığı altında açılan listede, her suç için ayrı bir fiyat tarifesi yer alıyor.

Sosyal medya, kiralık katil hizmeti verdiğini iddia eden bir web sitesini konuşuyor. Cinayet, yaralama, kundaklama, insan kaçırma, kara para aklama gibi birçok ilanların bulunduğu site görenlerin şaşkına çevirdi.

Her ilan için ayrı fiyat tarifesi ve detaylı bilgilendirme metni olan internet sitesinin yurt dışından açıldığı tespit edilirken, kataloglar bir hayli dikkat çekti. Sitede yayımlanan yazılarda, Türkiye'de adam öldürmek için ayrı, Avrupa'da cinayet işlemek için ayrı ücret talep ediliyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Sitenin kısa sürede gündem olması sonrasında sosyal medyada birçok kullanıcı duruma büyük tepki gösterdi. Kullanıcılar; "Bu kadarına da pes!", "Ne günlere kaldık", "Bu ne rahatlık kimse bir şey yapmayacak mı!!" gibi yorumlar yaptı.

"DERHAL KAPATILSIN"

Birçok kullanıcı, skandal ifadelerin yer aldığı sitenin kapatılması için şikayette bulunduğunu belirtti. Sitenin faaliyetinin yakın zamanda engellenmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (2)

Doğruya Doğru:

Allah hidayet versin.Bunu da gördük ya artık ne diyelim bilemedim.Manevi eğitimin ne denli önemli olduğunun en net göstergesi.Dünyaya Güç(Para, imkan vb.) = Herşey anlayışı ile bakan materyalist düşünce, eğitim vb. nin oluşturduğu canavar işte bu.

3
0
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

Dolandırıcı işidir. Parayı alıp arazi olacaklar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title