Haberler

Kınalı Ada, Ege Kıyılarından Görünür mü?

Güncelleme:

Şaşkınbakkal'ın yemek ve eğlenceye son noktayı koyan mekânı Yegâne Meyhane, kat kat eğlence sunuyor.

Yazlık yerlerden aşina olduğumuz küçük, samimi ve lezzetli rıhtım restoranlarına benzeyen havasıyla Yegâne Lounge, adımınızı attığınız ilk andan itibaren, kendinizi Ege'nin sahil kasabalarından birinde hissetmenize neden oluyor. Mekân huzurlu ferahlığının yanı sıra samimiyeti ve lezzetiyle de dost sofralarına ev sahipliği yapıyor.

Lezzetli yemekleri tadıp, sohbetinizi içkinizle şenlendirirken hissettiğiniz atmosfer akıllara aynı düşünceyi getiriyor. "Karşımda Kınalı Ada, aklımda Ege…"

Aynı anda yüz kişiyi ağırlayabilen Yegâne Lounge'un menüsündeki balık yemekleri, iştah açıcı mezeleri ve ambiyansının yanına bir de şahane bir buluş ekliyor: "Kabuklu Arabası."

Kabuklu Arabası

Akşam servisi ile tekerlekleri yavaş yavaş dönmeye başlayan Kabuklu Arabası'nda, seçtiğiniz deniz ürünleri yanı başınızda pişiriliyor. Mavi Yengeç'ten Sübye'ye, Deniz Tarağı'ndan, Karides'e kadar bilcümle deniz ürünü, kendini lezzetin ısıyla birlikteliğine bırakıyor. Yegâne Lounge'da tadabileceğiniz, deniz ürünleri makarnası, et ve balık çeşitlerinin yanı sıra, Kabuklu Arabası ile siz de kendi maceraperest kombinasyonlarını yaratabiliyorsunuz.

Kalbiniz Ege'de Kalmasın

Yegane Lounge, siz nostaljik pop ve yunan müzikleri eşliğinde şarkı tutarken, kulağınıza hep aynı cümleyi fısıldıyor: "Kalbiniz Ege'de Kalmasın..."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şaşkınbakkal Kınalı Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title