Haberler

Mitinge giderken "Öcalan" sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine giderken "Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan" sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı.

2 Mayıs günü Van Beşyol Meydanı'nda CHP mitingi düzenlenmiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da platformda yer almıştı.

GÖRÜNTÜLER EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Mitinge giderken "Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan" sloganı atan 2 kişinin görüntüleri sosyal medyaya düştü. Görüntüler üzerine harekete geçen Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla 2 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete getirilen şahısların sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Mitinge giderken 'Öcalan' sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Van Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Tuğrul Kademe:

Hangi partinin mitinginde boyle rahatça slogan atabildiler acaba bilen varsa yazsin

253
56
yanıtYanıtla
ceyhun aztekin:

Erdogan barzani ve ibo tatlises vardi dediğin miting de hatirladinmi

86
137
yanıtYanıtla
Erdem Taner:

Bunlar örgütçü insanlar ve bu yolu dili acilen değiştirmeleri gerekiyor.Bir diğer hususta bu insanlar Kürt kardeşlerimizi temsil etmiyorlar ve edemezler.2 densizin söyledikleri Kürtleri bağlamaz o kadar.

208
4
yanıtYanıtla
farukbozkurt:

kürt kardeşlerim(geneli değil) lütfen özgürlük anlayışınızı böyle değil, özgürlük anlayışınızı özgürce konuşabileceğiniz diliniz ve güzel şarkılarınızla dile getirin rica ediyorum.

174
16
yanıtYanıtla
emrah kuran:

Hükümet, çözüm süreciyle pkk'nın meselesinin kürtler değil ayrı bir devlet hayali olduğunu halkımıza ve tüm dünyaya açıkça gösterdi. Chp ise 2014 yılından beri kaç ırak-suriye tezkeresine hdp ile hayır dediğini halkımıza mantıklı, vatanperver bir şekilde açıklasın

1
0
yanıtYanıtla
H do:

Kan a kan diyen varsa bu ülkede 2023 te, idam yasası yeniden yürürlüğe girmeli eşit olalım bunların demokrasi anlayışı çok farklı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title