Haberler

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Saadet Partisi binasında açıklanması tartışma çıkardı! Konuk canlı yayını terk etti

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olması gündem yarattı. Konunun ele alındığı canlı yayında ise Gazeteci Sevilay Yılman ile Gazeteci Hasan Öztürk arasında tartışma yaşandı. CHP ile Saadet Partisi'nin geçmişine ve adaylığın SP Genel Merkezi'nde açıklamasına değinen iki gazeteci bir türlü sakinleşmedi. Öztürk o anlarda mikrofonunu çıkarıp canlı yayını terk etti.

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler öncesinde siyaset gündemi bir kez daha hareketlendi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak duyuruldu. Bu gelişme sonrasında ülke gündemi de yaşanan süreci konuşmaya başladı.

İKİ PARTİNİN GEÇMİŞİNİ HATIRLATTI

Yoğun gündem, HaberTürk ekranlarında Kübra Par'ın programında da ele alındı. Gazeteci ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk bir ara Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Saadet Partisi Genel Merkezi'nde açıklanmasına değindi. Öztürk, iki partinin geçmişteki ilişkilerini hatırlattı.

"NEDEN YADIRGIYORSUNUZ?"

Bu duruma gazeteci Sevilay Yılman tepki gösterdi ve bu davranışı kin tutmak olarak nitelendirdi. Yılman, "Bu kin ya kin bu. Neden hatırlatıyorsunuz? Bu kinden vazgeçin. Neden Saadet Partisi'nin önünde cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını yadırgıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

"KİNLE NE ALAKASI VAR?"

Öztürk ise kin tutmadığını belirterek "Ben şunu söylüyorum; CHP zihniyeti diyen, CHP'yi sürekli rakip olarak gören Erbakan'ın partisi olarak devam eden Saadet Partisi'nin önünde, bugün CHP'nin genel başkanı cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edildi. Bunun kin tutmakla ne alakası var?" dedi.

CANLI YAYINI TERK ETTİ

Yılman'ın konuşmasına devam etmesi üzerine Öztürk, "Kindar dediniz, alevilik meselesini hatırlattınız. Sizinle bu ortamda oturmam ben. Siz işi başka bir noktaya getirdiniz." diyerek stüdyoyu terk etti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sevilay Yılman Hasan Öztürk Sp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

siyah.beyaz:

saadet partisindeki erdoğan kıskançliği kin ve nefreti ne hale gelmiş yazıklar olsun ..bunlar erdoğanı devirmek için yunan la bile birlik olurlar ...

251
200
yanıtYanıtla
ERKAN :

aaa deme öyle sizler keşke yunan galip gelseydi diyenlerdiniz unuttun mu?

yanıt111
yanıt73
Yaşar Tosunoğlu:

Rahmetli ERBAKAN'ın partisinin düştüğü duruma bakın Hoca'nın kemikleri sızlıyordur bunların memleketi falan düşündüğü yok tek amaçları var pastadan pay kapmak ama bu millet size bu fırsatı vermez vermeyecek .

131
114
yanıtYanıtla
Mali:

Artık eski defterleri kapatıp yeni bir geleceğe bakmanın vaktidir

120
87
yanıtYanıtla
ihtiyar:

chp zihniyeti değişmeyecek asla değişmedi dsp olunca da değşmedi hele bir tayip gitsin sonra neler olacak görücez saadet seçmeni fatih erbakanın partisine gidecekler bu seçimde

yanıt90
yanıt82
YİĞİT TÜRKALP:

şimdi bu hasan öztürk gazeteci mi?

103
82
yanıtYanıtla
juzen sari:

Gazeteci tarafsız olur bunları ne oldukları belli

yanıt58
yanıt33
Yiğido:

Sizin gibi Şakşaklasa gazeteci olurdu değilmi

yanıt18
yanıt6
Gürol Öztürk:

HASAN ÖZTÜRK ÇOK MU ACITTI ADAY SİZİ.MİLLET TOPLANMIŞ, ONBİNLER YIĞILMIŞ.SENİN EVİNİN ÖNÜNEMİ GELECEKLERDİ TROLABİCİM.

82
53
yanıtYanıtla
siskentli gezgin:

Seçim akşamı bu yoruma gelecem.:)

yanıt22
yanıt24
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title