Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Gençlere Kurultay Çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Gençlik Kolları Merkez Yönetme Kurulu'nu (MYK) topladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Gençlik Kolları Merkez Yönetme Kurulu'nu (MYK) topladı. Toplantıda, Kılıçdaroğlu, Gençlik Kollarının kurultaya gitmesinin uygun olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, genel merkezdeki makamında CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ve MYK üyeleriyle görüştü. Görüşmede, CHP'nin Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin de hazır bulundu.

Keskin, ANKA'ya yaptığı açıklamada, görüşmede Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ile MYK üyelerini dinlediklerini ve üyelerin bazı konularda anlaşmazlık içinde olduklarının görüldüğünü ifade etti. Keskin, "Bu anlaşmazlığın giderilmesi için Kurultay iradesine ihtiyaç duyulduğu tespit edildi. Sayın Genel Başkan da Gençlik Kollarının Kurultaya gitmesini uygun bulduğunu belirtti" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun Kurultay çağrısının ardından, Gençlik Kollarının Kurultaya gitme kararını açıklaması bekleniyor. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Adnan Keskin Emre Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title