Haberler

Kılıçdaroğlu'nu Zora Sokan PYD Sorusu

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı programda kendisine yöneltilen PYD sorusuna kaçamak cevap vererek konuyu Kobani'de öldürülen Aziz Güler'in cenazesine getirdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, IMC TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, CHP'nin PYD'ye nasıl baktığı yönündeki soruyu tam anlamıyla yanıtlamayarak konuyu Kobani'de öldürülüp cenazesi Türkiye'ye getirilen Aziz Güler'e çevirdi.

"BU BİR DRAM"

Kılıçdaroğlu, PYD'ye katılıp Kobani'de öldürülen Aziz Güler hakkında, "Mutlaka ailesine teslim edilmesi gerekir. Milletvekili arkadaşlarım söylüyor, bu kişi hayatını kaybetmiş, Türkiye'de kendi ülkesine defnedilmesi lazım ve bunu istiyorlar. Maalesef izin verilmiyor. Bu bir Dram. Bu insani birşey. Bizim vatandaşımız. Dini açıdan bakıyorlarsa dinin gereği olarak da ailesine teslim edilmesi gerek. Bir kişinin topraklarından koparılması doğru değil." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Aziz Güler Türkiye Kobani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (74)

#katilHDPMobil-IOS:

OYLAR AKP

107
106
yanıtYanıtla
kurtdo:

Oylar hdpyeeee

28
121
yanıtYanıtla
akp liMobil-ANDROID:

bu sefer inadına hdp

41
96
yanıtYanıtla
ahmet:

INADINA...INADINA CHP...

13
120
yanıtYanıtla
bu işte iş var..:

akpyi seçen islama ihanet eder...

36
60
yanıtYanıtla
Erbil Türkmen:

Yetmedimi ettiğiniz zulüm HDPKK ?!

yanıt12
yanıt2
CRECEP:

ilk oyumu chp ye attım şimdi pazar nasips e akp ye aticam doğru yol eyy halkim

70
25
yanıtYanıtla
cumhuriyete sahip cık:

Tek care chp

22
70
yanıtYanıtla
Gerçek:

Cumhurbaşkanımız bizim milletimizin selameti için uğraşıyor çalışıyor iste lider

45
35
yanıtYanıtla
erbaa:

batırmak için uğraşıyor troll seni...

yanıt4
yanıt11
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title